2023-10-03
3年无去旅行,虽说早几个月去完日本😂,但都确实系唔够喉,所以经过呢间好日系嘅餐厅,就同朋友入去试吓!座位有榻榻米或普通座位两款,餐厅装修好有日本feel,天花仲挂咗个大灯笼,整体感觉好舒适,最啱几个朋友食吓饭,倾吓偈。我哋叫咗两个主食加甜品,非常饱足,职员仲好贴心,食完主菜帮我哋更换餐碟、餐具比我哋食甜品。😋Ice Latte+沙律前菜沙律前菜好新鲜,好Fresh。❤️香煎比目鱼配墨鱼汁烩意大利饭 + Ice Latte+沙律前菜(Lunch Set) $138比目鱼煎得好香脆,超好食呀😋,意大利饭煮得软硬适中,墨鱼汁紧紧包住粒意大利粉,超正!一啲都唔觉得漏呀!❤️无包汉堡-热溶芝士香煎鸡扒牛油果大啡菇汉堡伴薯菜 $158无包汉堡都一样可以好饱,餐厅用牛油果和大啡菇来代替面包,中间有鸡扒配搭热溶芝士,鸡扒煎得刚刚好,好juice,配菜有蕃茄、薯仔、羽衣甘蓝和沙律菜,呢个配搭超健康又丰富,一定唔会饿亲肚仔啦🤣。❤️金莎牛角包窝夫 $66牛角包窝夫系YOHO店限定,个样超靓呀!仲有金箔系面,真系打卡之选😆,个窝夫超脆,配搭朱古力粉、忌廉、金莎,都竟然一啲都唔漏呀!记得一定要试吓!整体非常满意,埋
Ice Latte+沙律前菜
沙律前菜好新鲜,好Fresh。
❤️金莎牛角包窝夫 $66
整体非常满意,埋单唔驶$400,下次要带埋老公去食😍。
+10%服务费