2018-09-12 1288 浏览
黎到元朗嘅YOHO MALL有好多种类不同的餐厅,相信坐得最舒服应该是西餐吧😁同朋友太耐无见,所以想揾个地方坐得舒舒服服甘倾吓计食下野行到去呢间嘅门口见到,出边正门写住buy one get one free午餐,见到咁抵梗系第一时间入去试吓,咁啱有将二人枱,我就不用等位,见到入面都好多人几乎全间餐厅都们晒人,因为买一送一实在太吸引有好多唔同种类嘅酒摆得好整齐个餐汤份量好少,但系蘑菇味超级浓郁,职员话每日嘅餐汤都唔同,所以menu 只是会显示是日餐汤美国西冷牛扒伴沙律薯条,8 oz 嘅牛扒我叫咗五成熟,陪埋砵酒烧汁,刚刚好又不会太生😁牛肉味不太浓,但肉质够林,口感好,沙律菜新鲜👍🏻仲有刚刚出炉既粗身薯条😍薯条再加多啲盐就更加好味😁见到牛扒都好厚身,又不太肥😬这个牛扒餐只是$168买一送一真系好抵食,性价比非常高👍🏻午餐有八款选择👍🏻甜品😍好美味嘅芝士蛋糕,甜甜地又够creamy ,上面加咗一小粒士多啤梨作配衬热柠水的水,不是热,只是暖的🤷🏻‍♀️
几乎全间餐厅都们晒人,因为买一送一实在太吸引
有好多唔同种类嘅酒
摆得好整齐
薯条再加多啲盐就更加好味😁
午餐有八款选择👍🏻
热柠水的水,不是热,只是暖的🤷🏻‍♀️