2024-11-03 79 浏览
朋友介绍咗呢间喺铜锣湾嘅高档,新式fusion菜🫶🏻今日嚟咗铜锣湾行街 ,顺便食埋个晚饭先走啦😆经过呢间youtuber介绍嘅餐厅,所以就入咗嚟食啦😊🫶🏻间餐厅睇起嚟好新好有韵味😁好适合倾偈吹水呀🫶🏻同埋都静静地🫶🏻真系太多好味嘅嘢,我简直都拣唔到落手因为有啲选择困难症。最后就叫咗两个好似出名店员推介嘅main 🫶🏻仲介绍咗唔同嘅菜式同埋鸡尾酒😊呢度嘅Cocktail都比较创新,出边好似见唔到,因为唔想饮咁重口味,所以就叫咗啲floral d 🙌🏻Ciclo侍应也为整体用餐体验加分不少。他们不仅对菜单瞭如指掌,能够提供专业的点餐建议,在用餐过程中也能适时地照顾到顾客的需求。🫶🏻🫶🏻