2020-09-21 857 浏览
一餐完美晚餐。经过见到有间几靓既餐厅,所以入去试下 叫得‘八蚝吧’ 当然要试下佢d蚝。当日有四款蚝,侍应推荐蚝有promotion,买一打送半打。ok,试试佢!全部4款试晒,侍应会介绍不同蚝既产地同口感 非常好。由于太好食 所以净系影左一打,另外半打已经食左蚝值100分。我老公食到举晒手指公!之后仲叫左黑松露炸薯条,有好多黑松露,好惹味。食到差不多 仲有个炒杂菇,由于我好钟意食炒菇 所以都觉得好好味。餐厅侍应亦不时会帮手refill 水同换碟,好nice。而餐厅不太大 所以大厨会留意到每枱食野既程度,见到差唔多食完,就会煮下一道𩠌,好细心小食 我地仲叫咗炸鸡翼 我系鸡翼控 所以好钟意叫唔同餐厅既鸡翼今次有惊喜,炸到个皮好脆 而入面既肉好嫩,唔会炸到干晒。每只鸡翼都涨卜卜。nice !!!!!!!!去到重点。龙虾意大利饭🦞同黑毛猪扒首先个意大利饭卖想非常吸引,打咭一流。而个饭既汁亦好足够,好creamy,入面有d虾同菇,仲有少量红椒,好香。黑毛猪扒 好淋 好正汁方便 好细心 一个个蘑菇汁,一个系黑椒汁,满足到我同我老公既口味值得一赞。员工真系好有礼貌,而且非常helpful,由于我带住b
一餐完美晚餐。
经过见到有间几靓既餐厅,所以入去试下

蚝值100分。我老公食到举晒手指公!
去到重点。龙虾意大利饭🦞同黑毛猪扒
黑毛猪扒 好淋 好正
值得一赞。员工真系好有礼貌,而且非常helpful,由于我带住bb,但佢都都照顾周到,安排位置非常好,既宽敞又舒适。下次一定会再来
黑松露炸薯条
炸鸡翼