2023-10-15 39 浏览
Relish🌟Welcome drink🌟原只矶煮南非鲍鱼配酱油渍三文鱼籽🌟干邑龙虾汤🌟Refreshment tea🌟鹿儿岛a4和牛西冷配慢煮和牛面颊拌西兰花苗及鸭油烤薯仔🌟自家制芝麻芝士蛋糕观塘嘅正式西餐嘅选择偏少, 谂嚟谂去拣咗呢间Relish。 餐厅装修偏文青风, 但系overall 嘅食物味道同service都唔错。第一道菜系矶煮南非鲍鱼配三文鱼子, 鲍鱼烟韧加上爆汁嘅,三文鱼子, 成个combination食落嘅感觉都比较清新。之后嘅龙虾汤就比较浓郁, 入面会有两只大虾。饮完一个暖笠笠嘅汤之后, 就ready食main course la。Main course我拣咗A4 和牛西冷配慢煮和牛面颊, 份量都几大, 有两大片香煮和牛加上厚切和牛粒, 食到一半都已经觉得饱饱哋ar 。最后餐厅推荐我哋食佢嘅自家制芝麻芝士蛋糕, 钟意芝麻嘅朋友唔好错过啦。
Relish
🌟Welcome drink