❧︎❧︎❧︎❧︎︎︎❧︎澳门2⃣️日1⃣️夜之旅(ฅ'ω'ฅ)❧︎❧︎❧︎❧︎❧︎۞۩ஜ۩۞۩ஜ۩۞{第八站}۞۩ஜ۩۞۩ஜ۩۞「Goat Bakers」我相信大家对依间最近人气爆登嘅奶酪花杯子一啲都唔陌生,基本上每日三点钟左右所有产品都已经买晒,可见一斑;如果真系想食就要早少少去到咁因为𠮶人喺平日,所以我哋系酒店食完早餐大嘅12点半左右去到,又未见有人龙,不过就不断有人嚟买,而且外卖袋占了一半(不过最近佢哋因为人手不足,所以暂时关闭咗外卖平台,如果要食就一定需要亲自去排队)而且我哋早到嘅关系,基本上所有款式都有齐奶酪花杯子 $38 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟虽然好多人都话似巨型葡挞,但食落就知系两样好唔同嘅食物,虽然花杯子和葡挞一样,系酥皮做挞皮和表面焦糖化嘅效果,但中间内馅是很大的不同,因为花杯子是芝士酱做馅,所以食落会比葡挞更加溜,而且份量都不少,同人开心分享会好啲岩烧芝士条 $28 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟这个味道上比花杯子更加特别,而且方便食用;酥皮加上咸咸甜甜的芝士,食落冇咁滞之剩,比人嘅感觉都好新鲜🤭🤭不过同行人士就觉得过咸,我就觉得刚刚好以上均是我个人观感,每个人嘅口味各有不同,所以末必同每个人嘅用餐感觉一样,如

۞۩ஜ۩۞۩ஜ۩۞{第八站}۞۩ஜ۩۞۩ஜ۩۞

「Goat Bakers」

而且我哋早到嘅关系,基本上所有款式都有齐

奶酪花杯子 $38 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟

岩烧芝士条 $28 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟

以上均是我个人观感,每个人嘅口味各有不同,所以末必同每个人嘅用餐感觉一样,如有不同,敬请见谅。

外卖自取