2018-02-14
2024 浏览
唔系成日黎澳门, 难得今次黎澳门BOOK左巴黎人2日1夜, 因为唔想周围走, 都系想留系氹仔附近HEA, 朋友话食过呢间CHA BEI推介比我~于是我就去试下啦~ 哗~呢个铺位好大, 装修好靓~服务员个个都靓仔靓女咁~又有亲切笑容~礼貌有善~但我真系好失策好失策~我去错左时间~人地间舖头系SALE TEA SET, 但我竟然1点几D时间去到, 又因为星期日连SET LUNCH都冇, 搞到冇咩好叫~好伤心~ 系冇得拣既情况下, 叫左个卡邦尼意粉同埋佢推介既菇面!个意粉份量系奇少~~不过味道尚可, 汁都多多地, 几好味, 至于个面就再普通D, 汤底清甜, 菇同菜都新鲜, 但真系好平凡, 冇特色可言!所以一定要叫返个甜品!!但我想点既海盐CHEESE CAKE同埋抹茶蛋糕都话冇晒啰!!!又推介左我地一个士多啤梨蛋糕配棉花糖~棉花糖好大旧~好可爱~又系影相既时候~而且好好味~唔太甜~竟然可以食晒全旧~平时系街都唔会买棉花糖食~~不错~至于个蛋糕就酸酸甜甜, 都好好味~~差唔多食完既时候餐厅开始满座, 黎既都系准备食TEA既人客, 见到隔离枱既TEA SET真系好羡慕~今次错过左美丽而浮夸既TE
差唔多食完既时候餐厅开始满座, 黎既都系准备食TEA既人客, 见到隔离枱既TEA SET真系好羡慕~今次错过左美丽而浮夸既TEA SET~下次一定要再黎~~~~~~~~!!