2013-09-10 572 浏览
第一次写食评戈日夜晚7:30本来谂住试一间新开GE日本放题餐厅,但系已经FULL BOOKING,唯有再去附近觅食,见到一间门面装修得好有特色GE日本料理店,于是就把心一横去试一试。虽然系食晚饭GE时间,但完全唔洗等位,见楼下都几多客人,于是waitress带我地上楼上坐,楼上气氛几好,位置都多,而我略嫌灯光稍暗。一坐下,waitress马上送尼热茶因为我地只有两个人,所以叫ge野食唔算多,食日本野三文鱼是不可缺少的吧三文鱼一般,我觉得同出边日本餐ge差唔多,系wasabi一d都唔辣然后点了个黑松露炒饭,饭有点硬,不过尚算烟un值得推介ge系le个烧鱿鱼,不过尼到ge时候已经冇咁热,唔似系岩岩烧完不过个汁好正!总括尼讲,算系中规中矩,不过不失,价钱亦算中等,一试无妨
第一次写食评

一坐下,waitress马上送尼热茶

然后点了个黑松露炒饭,饭有点硬,不过尚算烟un
黑松露炒饭
不过个汁好正!
烧鱿鱼
总括尼讲,算系中规中矩,不过不失,价钱亦算中等,一试无妨

2013-09-01
烧鱿鱼