2009-02-22 311 浏览
系赌场里面食饭,今次系第一回!餐厅菜牌选择好多选择,有广东同上海菜... 但留意到附近台既客都系食碟成60大元既烧味饭,或者系一碗面,好可能系拿拿临食完再出去赌台再搏杀过!我地一于好少理,点小菜慢慢食!口水鸡($48): 其实系芝麻酱鸡,芝麻酱好浓,铺满成碟!豆酱唐生菜($45): 出乎意料地好食!师傅只系选取一棵唐生菜最嫩既部份,好爽脆,豆酱唔太咸,咁咁好,好似玻璃生菜,食到最尾D唐生菜都一样咁脆,真系好野!咕噜肉($48): 味道唔够酸,可以重手D,D肉似乎系用冰鲜肉,少左一份肉既甜味,但全部都系瘦肉,冇左入口松化既感觉,较为逊色。环境好舒服,虽然餐厅离赌台只有一栏之隔,但都听唔到赌博既起哄声,唔错!
我地一于好少理,点小菜慢慢食!
口水鸡($48): 其实系芝麻酱鸡,芝麻酱好浓,铺满成碟!

口水鸡
豆酱唐生菜