2019-10-05 1751 浏览
今日真系忍唔住要写传说中话劲好味既 「世记咖啡」☕️🍞其实都试咗几次先写食评😂睇下系咪真系好食到咁🤪「咸牛肉蛋治」都几得意,系咪咁好食⁉️见人见致啦,始终口味都好 #个人 ,但Vienn觉得 soso😆(系咸牛肉忠粉)但香港有间整得仲好食!食过1次就够啦✌🏽至于传说中劲好味既 「奶茶」🥤就真系一般到唔到般😭😭 #华嫂 会好饮好多(樽装咁计),茶味同奶味都唔达标☹️☹️有弹就有赞,相反 #冻柠茶🍹就相当出色,咁热既天气饮一啖,真系好fresh!够多柠檬🍋🍋 够酸,个茶底真系做得唔错👍🏽👍🏽👍🏽所以Vienn次次返澳门会嚟大三巴呢间 #世记 叹翻杯 冻柠茶先❤️❤️❤️世记咖啡 (新马路)地址:新马路卖草地里7-15号长信大厦地下 #澳门亲子游 #吃喝玩乐在澳门 #假日亲子游
今日真系忍唔住要写传说中话劲好味既 「世记咖啡」☕️🍞

其实都试咗几次先写食评😂睇下系咪真系好食到咁🤪

世记咖啡 (新马路)
地址:新马路卖草地里7-15号长信大厦地下

#澳门亲子游 #吃喝玩乐在澳门 #假日亲子游