2011-01-17 464 浏览
第二天行程的晚餐都系选择葡国菜,因为就脚去返公鸡谂住唔洗等位,六点四十分行到入去见到下层都FULL左,个服务员话要等一阵,都无所谓,等左一阵楼上有位可以入座,睇左个无咩选择的餐牌,最后都系叫返1. 炸猪手 - 炸得比较干,有一,两块比较难咬,2. 排骨抄蚬 - 个汁都OK, D排骨都好入味, D蚬都新鲜,但系D薯仔就比之前细粒好多3. 西洋抄饭 - 都系一般4. 葡国汽水 - 只得菠萝同热情果, 两款都叫左,老婆饮左一口菠萝就要同我换黎饮,两款都系热情果好D另外佢地D服务真系十分凉薄,事源吃到中途,后面台有位女士突然全身抽搐,另外我和一台的客人立即将佢扶好,她同行的朋友都立即要求帮手叫救伤车,当我要求揾D东西比佢咬住时,有个侍应只顺手攞把餐刀比我,而我再问那些侍应报警未,那个侍应居然说"]我叫左人叫啦" 我一听到不禁破口大骂,到此时先有餐厅人员话已经报警,而且整个过程所有餐厅人员好似都系置身事外,完全没有帮手, 如此凉薄的餐厅叫人又掂会再光顾.

1. 炸猪手 - 炸得比较干,有一,两块比较难咬,
3. 西洋抄饭 - 都系一般