2008-08-23 477 浏览
几好味呀, 不过有几样想食o既野都冇, 如猪耳沙律,烧沙甸鱼同一个唔记得佐个名o既甜品个人推介: 他他鱼柳 (虽然依个并唔系葡式食物, 但佢整得唔错呀! 个鱼腌得好好味, 个batter厚度o岩o岩好, 虽然个tartar sauce 无 relish另外佢o的main course都会跟埋饭或薯条同沙律, 可以唔驶再叫饭 (佢menu度冇写的, 要注意)Service 我地o既就有个老板同一个伙记. 老板几nice, 会周不时问o下你o的野好唔好食呀觉得点呀, 但o个个伙记就木口木面, 同埋唔知系我地讲野细声定系佢撞聋, 同佢讲亲乜佢都『o下』你一声唔算贵, 平均一个人$110度 (我地六个人食佐$656), 无加一, 但要注意佢o的牛油呀面包呀计钱的 - 面包$10一篮 (好似有5块) / 牛油$5一旧

唔算贵, 平均一个人$110度 (我地六个人食佐$656), 无加一, 但要注意佢o的牛油呀面包呀计钱的 - 面包$10一篮 (好似有5块) / 牛油$5一旧 [其实都算系咁o架喇, 唔加一, 去食中菜都起码$5一位茶啦, 好多时都加埋一㖞]
  • 他他鱼柳
  • 猪耳沙律