2009-07-14 55 浏览
无意间,o系报纸发呢间店,估唔到成为左,朋友们认为系此trip最满意之食店!湿炒蚝仔面:两面黄煎得o岩o岩好,又爽身。蚝仔也不细少,而且有鲜味,连其中一唔食蚝既朋友,都会食番几咀!蛋汁滑嘟嘟!正!云吞蟹皇捞面:云吞无乜特别,至于蟹皇,蟹膏虽多,但蟹油贫乏,捞好面,也不够蟹皇味。花雕鸡捞面:用乌鸡无咁肥腻,肉质更滑。少许药材+酒香的花雕汁,真系令整个平平无奇既面,生色不少~~手打墨鱼饼:弹牙!十足墨鱼香!虾干鱼茸粥:仍食到少许米粒的绵绵粥底,以鲩鱼拆肉,鲜鱼味平均布满粥中,唔确喉,一点味精也没有。我谂虾干是后下,因为与粥没有混为一体之感。清汤牛腩:都几肥吓,试左少少,无乜味,无什特别。见店员咁好相与,老公问佢可唔可以俾少少,黑板上写的「劲辣咖哩汁」试试,佢又俾㖞!点左丁丁,好辣,食唔到。不过朋友说,好好食,劲欣赏。

手打墨鱼饼:弹牙!十足墨鱼香!
清汤牛腩:都几肥吓,试左少少,无乜味,无什特别。
!点左丁丁,好辣,食唔到。不过朋友说,好好食,劲欣赏。
湿炒蚝仔面
清汤牛腩