2020-07-26 1305 浏览
虽然有2层,但空间只能容纳十多人,所以如果有一大班人,基本上可以包场。头盘:芝士、火腿,跟餐前酒一流,一边等人齐一边吃小食,火腿不是死咸,啱我口味。小食:炸鸡薯条,鸡只有简单调味,但入味有汁,唔会干,薯条就一般,因为幼薯条不嬲都冇乜期望。小食:铁板牛柳,上枱好震撼,因为铁板热力足,牛柳油脂多,滋咗好耐但唔会令到牛柳过老,不过如果坐附近就小心被油弹到。小食:炸薯片,自家制,因为比较厚,摸上手较油,而且好易过气唔脆,建议尽快食。主菜:八爪鱼,澳门好多西式餐厅都有卖,但系次次食嘅感觉都唔一样,如果撇除正唔正宗,呢个八爪鱼系食过嘅最惗,但冇八爪鱼味。主菜:鱼柳,好咸,但佢唔系马介休咸鱼,师傅落盐重手咗。主菜:芝士pizza,好味,就算冻咗都唔会骚。主菜:蒜蓉意粉,意粉煮耐咗,冇咗弹性,但个汁系好味,虽然会腻,分享食都ok。

主菜:鱼柳,好咸,但佢唔系马介休咸鱼,师傅落盐重手咗。

主菜:芝士pizza,好味,就算冻咗都唔会骚。