2012-08-13
老公生日豪豪地拍拖食餐,点咗个 5-course...唔驶钱但有好多,仲要系唔够的话你再可以问佢拎。其中有个蕃茄味嘅我地食完都有问佢再添 (///∇///)。d 面包记得点佢地嘅 olive oil + 醋..好美味~又系食食吓先记得影相 =.=。本身有 4 件,同老公一人两件。相入面我食咗 parma ham + 蜜瓜 (一贯咁好食),但另一件依家问返老公,佢话唔记得系乜......三个字:好新鲜超好食,好有牛味 & 好 tender,完全冇落松肉粉黎「拿」。但要注意嘅系如果本身唔系太钟意食生嘅(or 唔钟意见到血淋淋嘅)就可能会觉得太过生唔敢食。中间粒菇要打交先食到(好简单 - 因为都系好好味)虽好浓味,但中间旧芝士个味都好抢。唯一要弹嘅系 - 太‧细‧碟,同老公只系每人食一小撮 Orz...好唔好食见人见致:如你系 pizza hut fans...咁你唔好点呢个。因为佢成个 pizza 都冇乜咬口嘅料。但如果你真系为咗食佢个 cheese pizza 嘅话,呢个 pizza 系可以完全满足到你嘅欲望。我地两公婆食完觉得真系好「意大利」- 超好味!!!普普通通。同个意粉一样,个份
其实整体成餐都好好食,好彩有叫 pizza 顶住,唔驶食完再去 McDonald 再食过。本身果到 d 嘢真系有 d 贵,但食物水准真系好高,环境超正(只有餐具碰撞声),服务又超好。有咩拍拖纪念呀、周年纪念呀呢 d 二人嘅大时大节系绝对值得去。
题外话/补充资料:
放心,佢地虽然多数系讲英文 & 普通话,但讲普通话果 d 待应系识听广东话架。