2009-05-25 131 浏览
好简单 , 如果上次你同你朋友过来澳门玩左两日 , 晚餐去左食蟹粥或者去左食葡国餐 , 今次你再来 , 肯定就要试下观光塔360既自助晚餐 . 客观o黎讲 , 呢度绝对系一个浪漫晚餐既好地方 , 最好就系六点左右上塔 , 先行过圈再 Order 支白酒 ( 因为这里海鲜食物好新鲜 , 而且种类较多) . 当六点九左右 , 太阳开始落山 , 日落既景色系好....好靓 , 好浪漫 , 几乎全澳门都可以睇晒 ( 如果撞正烧烟花 , 就更加 wonderful ) , 强烈见意睇完景 , 叹完第一杯酒先开始去攞野食 ( 放心 , 食物不断加的 , 肯定越加越新鲜 ) , 个人较喜欢翡翠螺 , 冻蟹 , 白灼大头虾同甜品 .食后评语及注意 : - 1 ) 可以打电话或者 Email book 位 , 记住如果系庆祝生日 , 记住Book位时要讲出来 , 佢地会免费安排一个蛋糕送俾你 ( 我上次就系纽约芝士蛋糕 ) , 仲可以帮你写名同简单一句祝福语架 , 仲有仲有 , 当佢地拿蛋糕出来既时候 , 会有队BAND跟住唱歌 , 好开心架 . 2 ) Book 位时 , 问清楚咩 Card 有 Di

食后评语及注意 : -
2 ) Book 位时 , 问清楚咩 Card 有 Discount
3 ) 如果发现有咩食物剩番少少或者唔够新鲜 , 放心同当值经理讲 , 佢肯定亲自从厨房拿俾你