2024-01-01
平时食Cafe、西餐🍽️,闲闲哋都过$100 ,甚至过$200💰。人在澳门🇲🇴,就可以嚟呢间超抵食西餐😍。嘢食味道几好,份量仲大大份💕。呢度仲有🔴二人套餐($499)同🔵四人套餐($799),钟意去Cafe嘅朋友值得嚟食☕️。.🍱利厨小食拼盘($148)份量真系超级多💥!有薯条🍟、洋葱圈🧅、烤烧鸡翼🐥、芝士蒜蓉包🥖、意式黑松露炸米球Truffle Arancini🇮🇹。薯条、洋葱圈都炸得酥脆👅,而且唔会太油,配埋三色酱好正😋。蒜蓉包有超香嘅蒜香味🧄,鸡翼亦都烧得好香🔥。意式炸米球外层酥脆💥,里面有饭嘅烟韧感🫦,几好。.🍝肉酱长通粉($78)肉酱食到蕃茄🍅清新多汁嘅感觉,唔会过咸或者过酸🤩,肉酱嘅调味整得好好食。长通粉嘅管身亦都够粗👅,可以挂起好多肉酱🍝,好夹。.🐓意式烧春鸡($138)烧春鸡超级大只😍,以呢个价钱,真系好正💕。外层烧香嘅鸡皮🔥,同埋里面嘅肉汁都好好💦。.🧁香橙蔓越莓橘子蛋糕($68)布朗尼蛋糕嘅口感绵又有咬口🫦,而且朱古力味🍫、橙香味🍊平衡得几好,仲有蔓越莓干🍓增加口感。而且上面仲有雪糕🍧,呢个甜品嘅经典组合几好食💕。.🍋利厨特色柠檬茶($30)味道唔错💕,而且卖相几有心机
🍱利厨小食拼盘($148)
🍝肉酱长通粉($78)
🐓意式烧春鸡($138)
🧁香橙蔓越莓橘子蛋糕($68)
🍋利厨特色柠檬茶($30)
味道唔错💕,而且卖相几有心机,影出嚟好靓🍸。
🌷洛神花柠檬椰果特调($35)
清新嘅梳打🫧几夹里面唔同口感嘅QQ🫦,有烟靭嘅椰果🌴,亦都有滑捋捋嘅洛神花啫喱🍮。