2023-09-19 85 浏览
同朋友一齐黎官也街睇下,实在唔想排队同埋唔太想食牛杂行行下见到间粉红色装修嘅汉堡店,睇落系新开嘅入到去有块好靓靓嘅打卡镜,店员哥哥就推荐我地食《招牌星空汉堡》同《菠萝虾堡》星空汉堡:酱料系黑松露酱同埋蟹籽,仲有酸瓜同生菜,牛肉油脂丰富而且多汁,食落会咬到好多蟹籽,口感好得意,加上酸黄瓜中和下个油腻感,整体算系perfect match,果然是招牌😋菠萝虾堡:酱料系粉红色嘅他他酱,然后系菠萝同虾扒加菜。菠萝冇意外就系罐头的,但系戈块虾扒的确系有惊喜到,因为咬开居然有好多虾仁粒系入面,而且食落系纯虾肉,而且都几厚身,一啖落去食到他他酱入面嘅酸瓜蓉加上酸甜嘅菠萝,真系好好味👍店内有位置坐,但只系用黎比人等外卖,不过店内有冷气,可以边等边凉冷气,出面真系好热好热🥵外卖纸袋都系粉红色的,超级有质感,拎住行好多人问系边到买🤣总结黎讲,除左价钱有点贵,都冇咩问题,但食物都算系对得住嘅👌 下次会同其他朋友一齐再黎试

外卖纸袋都系粉红色的,超级有质感,拎住行好多人问系边到买🤣

2023-09-19
10 分钟 (外卖自取)
  • 菠萝虾堡
  • 星空汉堡