2024-10-14 1533 浏览
第1次嚟黑沙海滩呢边,知道有呢间都算好耐嘅葡国菜餐厅,所以12点前已经排队等开门,去到都已经有几个family向到等紧,然后陆续都有人排队,看似真系几出名咁,等到侍应带位,到落完单,基本上已经满座。烧乳猪- 葡菜我一定会必点嘅,呢间个皮都系好脆 肉质都好滑,仲配薯条同沙律菜,必食!!炒蚬- 好入味,好多蒜蓉,味道又唔同平时食嘅豉椒炒蚬,整体嚟讲都好好食。马介休球- 又系必点葡菜,好香嘅鱼味,初初以为应该会好咸,但食落又唔会。酿鱿鱼- 几特别,同埋啲鱿鱼几有咬口,不过个人觉得偏咸,如果有白饭就会比较好。SANGRAI- 唔太好饮酒嘅我,最后都饮左两杯,佢嘅酒味系偏淡易入口嘅。

餐包

炒蚬