2024-06-14
平时多数同屋企人饮茶多,晚市比较少来,撞岩今次买左以下双人餐,真系几抵食!主食可在骨煲和卜卜蚬煲两选一,加上金钱墨鱼虾饼和脆皮乳鸽一只。 ▼双人餐 (秒杀价 $188)- 蒜蓉粉丝卜卜蚬 1煲- 金钱墨鱼虾饼- 十三日脆皮妙龄乳鸽- 包茶位和服务费菠萝生炒骨 拼 炸脆奶 $108凉拌鱼皮 $58百香果布甸 $33▼赠送图中哈密瓜做饭前水果.开始入正题,套餐主菜两选一拣左 蒜蓉粉丝卜卜蚬 蚬份量几多,有种食来食去都仲有既感觉🤣,落单时店员会问净食卜卜蚬煲(如图)还是会打边炉。底下亦有不少粉丝,索晒蒜蓉汤汁真系好香!一碟十块 金钱墨鱼虾饼 ,确实比呢个份量吓一跳,主要无预计有咁多块😂。外皮炸到香脆,咬落墨鱼虾饼弹牙又有咬口,不错。乳鸽外皮香乳,细只,暂时过下口瘾先。.以上双人餐其实差不多六七成饱,不过另外单点其他野食。双拼满足左我同时想食生炒骨和炸脆奶既心情。生炒骨酸酸甜甜,呢到加埋草莓几夹。炸脆奶炸到酥脆,略有少少油腻。凉拌鱼皮用芥末捞落去,每块有机会有啲刺激😅,配埋咁多花生,真系不错!最后食番个 #百香果布甸 清新下口腔,同样酸酸甜甜好开胃。
▼
双人餐 (秒杀价 $188)
- 蒜蓉粉丝卜卜蚬 1煲
凉拌鱼皮 $58
百香果布甸 $33
▼
赠送图中哈密瓜做饭前水果
一碟十块 金钱墨鱼虾饼 ,确实比呢个份量吓一跳,主要无预计有咁多块😂。外皮炸到香脆,咬落墨鱼虾饼弹牙又有咬口,不错。 乳鸽外皮香乳,细只,暂时过下口瘾先。