2011-08-10
眼见人人都好似讲到香港澳门嘅义顺相差甚远咁,所以就入去试下。(其实都想去保健,但抄错咗个地址所以无去)入到去因为楼下无位俾人叫咗上楼上。原本想叫热嘅双皮奶,但系自己真系热到发癫,所以唯有试下冻啦(皆因曾经试过食冷嘅糖水食到肚疼,之后就怕怕喇)。食落冇热的那么香,但的而且确系比香港的滑,但当我们吃了一半时,一阵奇怪的气味却飘散过来 ---- 厕所传出来嘅异味! 那种混合了厕所内嘅厕所水味和消毒药水混合嘅气味实在令人反胃,无奈站在旁边的两位侍应却毫无反应,结果我们三扒两拨KO 了碗糖水就急急脚走人了。 埋单时老板原本想找$60葡币给我们的,但望我们两眼就换了六张港币十蚊,都算佢有心!虽然这可能只是一次性的经历,始终觉得要在此奉劝各位尽可能在留在楼下雅座吧。
入到去因为楼下无位俾人叫咗上楼上。原本想叫热嘅双皮奶,但系自己真系热到发癫,所以唯有试下冻啦(皆因曾经试过食冷嘅糖水食到肚疼,之后就怕怕喇)。 食落冇热的那么香,但的而且确系比香港的滑,但当我们吃了一半时,一阵奇怪的气味却飘散过来 ---- 厕所传出来嘅异味!