2019-01-09
✨IG: fatfatman_hk✨•星期日下午Walk-in,餐厅近门口有沙发位比你坐住等,等左大约10分钟就有位👏🏻▫️🗼巴黎铁塔high tea 套餐 两位用(MOP 268)(包每人一杯茶或咖啡)•咸点共五款,当中比较出色既系🦐香炸脆虾配他他酱,只虾几大只岩岩炸起又香脆🤤🐟烟熏三文鱼伴蛋黄酱及🍞奶油面包片,打碎左既三文鱼蓉好香烟熏味,块面包唔系话好脆,但加埋味道唔错。🍉西瓜及菲达芝士串 配 薄荷酸奶 亦非常特别,首先食左上面既西瓜及菲达芝士串,估唔到酸酸咸咸甜甜竟出奇地夹,酸奶都好好饮。•甜点共六款,我就比较钟意另外上既🍒樱桃朱古力心太软,外层仲好热劲香,超浓既🍫朱古力流心,好似法国Angelina朱古力只味,加左樱桃味道层次再多左。其他甜点个人觉得都偏甜🍬。•饮品就叫左Earl Grey Tea🍵同Cappuccino☕️佢系成壸茶咁上可以refill热水,所以最好唔好叫同一款茶😆野饮味道都几好。High tea黎讲好高质,CP值超高
▫️
🗼巴黎铁塔high tea 套餐 两位用(MOP 268)
(包每人一杯茶或咖啡)
其他甜点个人觉得都偏甜🍬。
High tea黎讲好高质,CP值超高