2023-02-20
澳门打卡靓靓cafe🥕脏脏疏乎厘$80⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️表面插左2条朱古力蛋卷,蛋卷中间芯全部都系朱古力,蛋卷又脆口好正。跟住有2粒蓝莓,再有粒士多啤梨,好似好可爱既小表情(´ ▽`)呢!朱古力不会太甜,疏乎厘好重蛋香,即使食到后期5够朱古力点都不错,入口好疏乎,不过又有少少疏乎厘蛋糕既感觉,始终5够空气感觉,但整体都系好正!🥕Oreo巧克力沙冰$48⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️表面布满oreo再插上薄荷叶,有小盆栽既感觉。叫左少甜,饮落好重朱古力味,非常浓郁,但又真系不会太甜,沙冰口感亦不会太粗糙。店舖装修精致复古又文青feel,完全打卡一流,座位舒服,悠闲渡过一个下午。======详情======M2 Kitchen荷兰园荷兰园大马路88B-90C号海涛商场3楼G,H,I号舖================#香港美食指南 #hkfoodie #hkfood #hkeat #yummy #相机食先 #吃货 #吃货日常 #RR吃货 #美食 #香港美食 #澳门好去处 #澳门美食 #RR澳门 #RR咖啡店 #咖啡店 #cafe #RR甜品 #甜品 #甜品控 #脏脏疏乎厘 #疏乎厘 #朱古力控 #朱古力 #Or
🥕脏脏疏乎厘$80⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🥕Oreo巧克力沙冰$48⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
======详情======
M2 Kitchen
================
#香港美食指南 #hkfoodie #hkfood #hkeat #yummy #相机食先 #吃货 #吃货日常 #RR吃货 #美食 #香港美食 #澳门好去处 #澳门美食 #RR澳门 #RR咖啡店 #咖啡店 #cafe #RR甜品 #甜品 #甜品控 #脏脏疏乎厘 #疏乎厘 #朱古力控 #朱古力 #Oreo巧克力沙冰 #Oreo沙冰 #沙冰 #朱古力沙冰 #荷兰园 #M2Kitchen