2017-08-10
😋我相信Cafe Free 系澳门黎讲属于高质既选择 最重要佢地既面包系无落防腐剂 系中央厂房新鲜制作后送到店舖卖 食得健康 又价钱合理 份量都好大 唔怕唔饱肚 每个包都好足料 特别系三倍酱火腿芝士包 $13芝士好澎湃 食多几啖有少少滞 不过都无损食我最爱既流心肠芝包$13 同紫薯包$10 加埋迷你樽装奶茶就系我今日既午餐😛 紫薯蓉好彩唔系好甜 面包都好软熟 我总特登买左个朱古力豆豆包返香港 烤几分钟就好香 食得出唔系普通既朱古力 甜而不腻 另外西饼卖相好精致 我就钟意面包超人既朱古力mousse (略有少少甜) 多过Minions既芒果味(放心唔系假味) 佢地四五点后就会买2送1 好抵食! 下次经过一定会再买黎食😉 期待九月份出既奶皇月饼 系唯一同半岛酒店合作而研制既 好期待呀!