2023-02-28
介绍到今个trip嘅最后一间甜品舖,呢一间甜品舖可以话系相当出名,大大小小嘅KOL都介绍过,食完之前介绍过嘅彪记可以过嚟试吓,相隔只系两条街😆今次嗌咗烤布蕾波波疏乎厘($68)味道非常惊艳😍佢系咸咸地之余上面嘅焦糖亦都甜甜地 而梳乎厘亦都唔会太甜🤤佢嘅质地亦都比较挺身佢嘅酱亦都比得非常之足🥳唔会食食吓冇晒啲酱点😆珍珠,亦都系热辣辣煮出嚟 大家唔好好似我咁样样戆居居用手到落去🤣因为实在太热了 但系大家可能要留一留意,因为佢嘅minimum charge pp 系一🤔甜品或者一个主食,所以可能要留一留肚去食🧐📍美好年代地址:美好年代 (东望洋)东望洋东望洋街17B-17C号永康大厦地舖推荐:💛💛💛💛💛#hkfoodie #hkfood #hkblog #likeforlikes #macaufood #澳门美食 #澳门美食推介 #likeforlike #澳门吃货 #澳门必食 #澳门好去处 #澳门氹仔
📍美好年代
地址:美好年代 (东望洋)
东望洋东望洋街17B-17C号永康大厦地舖
推荐:💛💛💛💛💛