2010-05-29
开左学之后好耐都冇打食评喇,第一篇要打既系生日前夕小女生日前夕同大宝去左澳门,check in完之后就已经去第一站-自助山由于系礼拜6,日既关系,都真系几多人环境很不错,放食物既枱真系好长,好多大路既食物都有,款式十分之多而且每一样都系average以上,我个人最爱既系一粒粒既薯仔,真系好甜,我谂真系冇人会好似我咁buffet系咁食薯仔羊扒非常juicy,,煮得岩岩好,三文鱼肥美新鲜,人地都话女仔食甜品系第二个肚,我都唔例外,呢度甜品款式非常多,每一样都唔错,所以样样都食左件值得一提既系呢度既野饮唔洗+$,所以普通柠茶柠水都系任意order总括黎讲,呢度比香港好多buffet好食好多,令本身对buffet不太热衷既我有所改观.而且价钱亦比香港平,呢度绝对系有下次既好选择食得好快乐多谢大宝精心安排p.s.小女见识少,呢度既toliet大门自动感应开关,一企系门口就会开门,真系好有趣!
第一篇要打既系生日前夕
小女生日前夕同大宝去左澳门,
check in完之后就已经去第一站-自助山
由于系礼拜6,日既关系,都真系几多人
而且每一样都系average以上,
羊扒非常juicy,,煮得岩岩好,
三文鱼肥美新鲜,
人地都话女仔食甜品系第二个肚,我都唔例外,
呢度甜品款式非常多,每一样都唔错,所以样样都食左件
多谢大宝精心安排