2010-10-24 2191 浏览
又一个无心插柳, 柳成荫. 初初系订另外一间酒店的, 但旅行社订房小姐好好的提意, 房价差不多, 但呢间包早餐, 就不妨一试.选择种类多, 最特别有个香槟吧: 有PERRIER, EVIAN矿泉水 及MOET香槟 (但我等左好耐支香槟都唔开, 仲以为系装饰品, 应该改名叫矿泉水吧, 到我离开餐厅时看到开左, 哗!哗!哗! 即刻倒一杯俾自己品尝, 虽然攞住个杯企系度饮有少少怪. )有新鲜鲜果汁: 黄肉西瓜汁, 罗马甜瓜汁, 其他果汁都有4,5款更有一款啱自己.奄列:选择材料有: 三文鱼, 烟肉, 火腿, 洋葱, 芝士, 红,青椒, 磨菇, 即叫即做中式点心都有几款: 牛肉烧卖, 烧卖好味, 虾饺:皮薄及义烧饱: 好干,唔多见到义烧.有部即制PANCAKE机: 酱汁都有许多: 朱古力酱, 加有云尼拉子的酱汁, 脆杏仁片, 还有其他, 但唔记得左.面包多款乳酪多款侍应生会奉著瓶装橙汁, 每枱都会问, 整瓶放系你枱面亦有一个即煮粉面档白粥及肉碎粥: 配料自己加热盘: 鸡肉肠,烹蛋, 烟肉, 茹, 豉油炒面(好味) 即煎蛋沙律吧都有许多选择, 其中一款唔知系乜煄鱼好好味因房已包早餐及送多张一佰元

面包多款
乳酪多款
侍应生会奉著瓶装橙汁, 每枱都会问, 整瓶放系你枱面
亦有一个即煮粉面档
白粥及肉碎粥: 配料自己加
沙律吧都有许多选择, 其中一款唔知系乜煄鱼好好味
因房已包早餐及送多张一佰元餐饮券, 刚刚好加多10蚊系小朋友费用.
餐厅外泳池景

餐厅环境
每张枱都有四式果酱 (其中一个是HONEY)
即煎蛋奄列
PANCAKE新鲜做
2010-10-17
$230 (早餐)
餐厅外泳池景
餐厅环境
每张枱都有四式果酱 (其中一个是HONEY)
即煎蛋奄列
PANCAKE新鲜做