2019-01-07 2187 浏览
💁🏻‍♀️Mr. Lady (高士德)🍴-2018年年尾去左澳门一日游,朋友介绍左间甜品店,认真多人排队,但味道不错👍🏻.由于果日系红日,所以都几多人排队,排左足足差不多20分钟先有位😵😵.原味梳乎厘松饼🥞($65)之前香港食过有间梳乎厘完全冇味,好似食空气咁😑但呢间嘅梳乎厘第一啖食落去,觉得好重蛋味😍好似食左几只蛋落肚咁🤤texture好软绵绵,但唔系话系食空气果种,再配埋cream食,好夹👍🏻~草莓🍓梳乎厘松饼🥞($65)草莓嘅甜品真系百试不厌,值得赞嘅系佢呢只草莓酱完全冇药水味,仲有啖啖果肉,加埋啲咸咸甜甜嘅吉士酱,每一啖都好幸福🥰.呢间甜品店嘅食物唔错,可惜:😢地方太细,要等好耐😢如果叫梳乎厘要等40分钟,等到花儿也谢了🤦🏻‍♀️如果改善埋呢两点就好啦🙆🏻‍♀️/📍 Mr. Lady (高士德)#澳门 #高士德高士德大马路5-G号信佳阁地下C舖#小丸子揾食记 #小丸子澳门-#hkig #hkigfood #hkfoodblogger #hkfoodie #食好西 #香港美食 #香港 #hkfries #hkiger #852 #hkfoodlover #hkfood #hkfoods
💁🏻‍♀️Mr. Lady (高士德)🍴
原味梳乎厘松饼🥞($65)

草莓🍓梳乎厘松饼🥞($65)
呢间甜品店嘅食物唔错,可惜:
😢地方太细,要等好耐
😢如果叫梳乎厘要等40分钟,等到花儿也谢了🤦🏻‍♀️

如果改善埋呢两点就好啦🙆🏻‍♀️
📍 Mr. Lady (高士德)
#澳门 #高士德高士德大马路5-G号信佳阁地下C舖
#小丸子揾食记
#小丸子澳门
#hkig #hkigfood #hkfoodblogger #hkfoodie #食好西 #香港美食 #香港 #hkfries #hkiger #852 #hkfoodlover #hkfood #hkfoodstagram #食评 #泰国菜