2023-04-07 771 浏览
原本想食葡轩,点知无开。结果同老公因为大攰又成日食咗好多中餐,见到有意大利餐厅就walk in 入嚟。叫咗个前菜cheese 配巴马火腿,可以任拣几款唔同口味既风干火腿同cheese,品道不错,仲有好多唔同配料。叫咗个意大利菜汤,好饮既,不过咪偏淡。主菜叫咗个燘牛面颊西藏红花饭,非常好食!啲牛面颊燘到好林好入味,啲意大利粉有咬口仲有少少青柠汁食落好fresh ! 最最最后系意大利tiramisu ,本人挚爱,坊间食好多都无咩酒味甚至乎无,但呢间主打系你面前即叫即整,饼心系用好香既酒浸过!啲cream cheese 好滑又好香! 呢个系我长久系OpenRice 第一个post ,原因系见到佢一个好评都无实在太惊讶,因为食物、环境、服务态度都好好,埋单六百几,一啲都唔贵。
原本想食葡轩,点知无开。
叫咗个意大利菜汤,好饮既,不过咪偏淡。
Tiramisu
Tiramisu