2023-03-09
女朋友上网睇到推介 于是有咗第一次黎澳门食冰🧊经验等候入坐:因为间铺都开始有少少出名,去到果阵时同店员讲底有几多人,就会俾张筹。等候期间,可以系出面打下卡,或者出一出去大街快行一阵。店舖环境:地方虽然细,但系唔会因为做生意,而安排其他一齐搭枱,尽量俾返私人空间,呢一方面做得几好。甜品:款式虽然唔算唔算好多,但赢在用心制造。而且刨冰款式会不断转变,同埋有唔同嘅新口味。果日就试咗朔饼同焦糖焙茶刨冰。🍘朔饼好有𡁻口同弹口,会另上一杯细嘅黑糖同炼奶调味,名副其实系一个‘甜品’。🍨刨冰方面,唔系我食过最绵嘅刨冰,同埋分量有少少欠奉,但系整体味道唔差,就算食到底都唔会变咗味。服务:由入去到走期间,都有服务有态度,唔会因为想做多几个生意而赶客走。整体评价:一间中上小小甜品舖。行到攰可以入去坐下休息下。
整体评价:一间中上小小甜品舖。行到攰可以入去坐下休息下。