📍黎CHA BEI唔一定要食Afternoon tea既👸🏻-CHA BEI Soufflé pancake (98 mop)以Soufflé pancake黎讲我觉得佢比较偏向pancake多啲🥞 仲未做到Soufflé偏湿润既感觉🤔 落Cream完全无手软 食完三块都仲有好多Cream净😂 啲蜂蜜好浓🍯 即使落几滴都已经好够 但又唔会系一味死甜 好香蜂蜜味😋😋🐝-牛油果鸡肉汉堡 (78 mop)本身听人讲话CHA BEI净系食甜点就得唔使试咸点 不过男朋友中意食牛油果🥑 就叫黎试下啦!成个牛油果做包皮 够哂健康 不过就无得好似食🍔咁一啖咬 要分开咁食👅薯粒个酱辣辣地 好惹味🤤咸点比我想像中好食㖞!😈-BFF (45 mop)其实佢系西瓜🍉+士多啤梨汁🍓本身睇佢只色淡淡地咁以为沟左水 好淡味 但饮落又出奇地浓 饮得出系鲜榨既😆-茉莉花茶 (55 mop)佢连埋个漏斗一齐黎⏳中意淡味既就焗三分钟 浓味就焗五分钟第一次焗左三分钟 系水黎既🙂 第二次焗左十分钟 系淡淡既茉莉花水🙃 不过闻落去好香🍵 可能系我平时饮得浓挂😀-CHA BEI分左两区 出面系食Cake🍰入面食咸点🍝同aftern
牛油果鸡肉汉堡 (78 mop)
本身听人讲话CHA BEI净系食甜点就得
薯粒个酱辣辣地 好惹味🤤
咸点比我想像中好食㖞!😈
BFF (45 mop)
其实佢系西瓜🍉+士多啤梨汁🍓
茉莉花茶 (55 mop)
佢连埋个漏斗一齐黎⏳
有银河会员卡有9折 免费申请架☺️❗️
📍
。CHA BEI
。路氹城「澳门银河™」综合渡假城1楼1047 号舖
。#kkisgettingfatinMACAU