2025-02-09
連續幾年都拎到米芝蓮推介❤️🔥 環境舒服裝修靚仔🤵♂️整體上味道balance 得好好 每一道菜都調味啱啱好令人覺得好舒服✅❣️糖醋小排骨當頭盤酸酸甜甜好開胃🤤難得煮咗夠耐 啲肉一下就可以分離 一啲都唔柴💯❣️小籠包非常Juicy💦 食出嚟有豬肉嘅鮮味🐖食嘅時候好考功夫驚會爆出嚟🤣入面湯汁油份balance得幾好 唔會覺得太漏✅❣️醬炒花菜茶樹菇醬汁好濃 配合埋啲茶樹菇超級夾 有驚喜💁🏻♀️ 就算平時唔鍾意食花菜嘅都可以試吓👍🏻🥦❣️蔥油雞啲蔥多到可以冚得晒成隻雞 好震撼‼️ 而且隻雞好滑好多汁💦 啲蔥成功咁帶返雞嘅鮮味出嚟 而且冇蓋過隻雞嘅味道🐓愛蔥人士首選‼️❣️上海炒年糕味道相對地清淡啱啱好 如果全部都濃味會有啲Heavy💁🏻♀️年糕煙煙韌韌 i like👍🏻 ❣️高力芒果奶黃MVP💯 完全符合晒對高力XX嘅期望 冇高力豆沙咁甜 食落去嘅時候有淡淡嘅芒果味🥭 熱辣辣嘅流心餡好似火山咁噴出嚟❤️🔥質感好鬆軟 咬落去有空氣感💨 一啲都唔漏👍🏻❣️野蠻奶奶(紅豆冰)椰汁味香 專登將佢整成冰沙唔會出現去茶餐廳飲紅豆冰啜唔到個底要用匙羹畢嘅情況✅❣️養生茶(蘋果紅棗圓肉 麥冬黃芪)熱飲飲落去好養生 聽佢哋講呢
❣️糖醋小排骨
❣️上海炒年糕
年糕煙煙韌韌 i like👍🏻
❣️高力芒果奶黃
質感好鬆軟 咬落去有空氣感💨 一啲都唔漏👍🏻
❣️野蠻奶奶(紅豆冰)
❣️養生茶(蘋果紅棗圓肉 麥冬黃芪)
熱飲飲落去好養生 聽佢哋講呢個係佢哋每日自己新鮮煲嘅💯 飲落去暖笠笠微微甜🔥