2022-04-23
⭐️列入會返轉頭食嘅舖頭嘴刁嘅我好少比滿分🤭經過荃新天地,嗰陣差唔多到夜了,好多舖頭都準備閂門(疫情下),咁啱路過見到有間拉麵,仲要係$155價位二人套餐,見到個餐牌好吸引就入咗去嗌😆二人套餐有兩個麵、小食同嘢飲,覺得真係超抵,平時一個拉麵多少少料都百零蚊了!叫咗一個普通味噌豚肉拉麵🍜,外賣拎到返屋企,啲麵分開咗擺,返到屋企食依然好滋味。仲有櫻花蝦、糖心蛋都整得勁好食而另一個麵就簡左特濃龍蝦汁叉燒拌麵,哇!呢個真係超正,好夠味,叉燒又係一粒粒,好淋,推薦大家食呢個!👍🏻👍🏻一定要試!未食已經聞到超香!餃子好味道!波子汽水勁好飲😋😋好有童年回憶!整體來講,呢間暫時係我食過拉麵之中,最好食嘅一間,好多拉麵食完之後會有口渴嘅感覺(因為味精落得重),二呢間反而冇呢個感覺,但味道好香,湯底做得非常之好👍🏻👍🏻
嘴刁嘅我好少比滿分🤭
仲有櫻花蝦、糖心蛋都整得勁好食
未食已經聞到超香!
餃子好味道!
波子汽水勁好飲😋😋好有童年回憶!