2025-01-13 0 瀏覽
同同事喺附近做嘢,見佢幾抵就嚟咗呢度食lunch。外邊有個大招牌,位置都唔算難搵,但係係個樓上舖,所以要行上一層。嗰日客人唔太多,唔需要等位。嗰度環境幾舒服乾淨,唔會有好似其他火鍋店嗰啲地下黐立立嘅問題。落單方面,可以選擇剔份Menu,或者掃QR code。一個火鍋餐包主食包嘢飲,竟然都係60幾蚊,真心幾抵。主食可以揀白飯或者出前一丁,嘢飲就係樽裝汽水嗰類。撞正新開張有八五折,三個人食最後都係191蚊。

主食可以揀白飯或者出前一丁,嘢飲就係樽裝汽水嗰類。
撞正新開張有八五折,三個人食最後都係191蚊。
2025-01-08
$63.7
夜晚收工路過!隱世美食推介!係女人街附近樓上舖!點左豬肚雞同埋海鮮冬陰功湯底嘅火鍋!湯底好好味!海鮮量大!可以睇下我影嘅圖片參考下最重要係平價!好抵!夜晚收工都可以去試下
夜晚收工路過!隱世美食推介!
係女人街附近樓上舖!
點左豬肚雞同埋海鮮冬陰功湯底嘅火鍋
湯底好好味!海鮮量大!可以睇下我影嘅圖片參考下

最重要係平價!好抵!
夜晚收工都可以去試下
2025-01-12 0 瀏覽
今日旺角行下街係通菜街見到有一人火鍋,價錢平平地,68無加一就試下啦,因為天氣有啲凍,所以就叫左個胡椒豬肚湯,意外地份量都幾多下,我覺得個胡椒味岩岩好,開頭見個湯幾清,仲以為會好淡,唔錯,食完暖笠笠,CP值高
胡椒豬肚
2025-01-12