2024-12-13
呢間一韓燒,最平嘅套餐都要$45,。**牛五花拼豬頸肉拼嫩雞肉拼芝士年糕 🐮🐷🐔🧀 $75/150g**呢個拼盤,份量都幾足料👍🏼,牛五花🥩幾嫩滑,唔會太韌;豬頸肉🐷肥瘦適中,幾香口😋;雞肉🐔都幾嫩,幾juicy🤤;芝士年糕🧀拉絲效果幾好,芝士味濃郁🧀,整體味道唔錯👍🏼!不過醬汁就比較普通🤔,無咩特別嘅驚喜💥。🌟 **一韓燒**📍太子道東638號Mikiki 1樓103A號舖________記得follow 我openrice 帳號❤️________#eilidh_lifestyle #foodie #一韓燒 #太子 #韓燒 #韓國菜 #koreanfood #牛五花 #豬頸肉 #嫩雞肉 #芝士年糕 #拼盤 #拉絲 #芝士 #醬汁 #美食 #食評 #餐廳 #好食 #好味 #hkfoodie #hkfood #instafood #相機食先 #太子美食 #九龍美食 #嫩滑 #香口 #juicy #份量足 #價錢中上 #平價韓燒 #推介
🌟 **一韓燒**
📍太子道東638號Mikiki 1樓103A號舖