2019-01-14 262 瀏覽
各位請小心!呢間野真係十級伏!開頭經過見超多人排隊,於是今日咪去試下囉!當我地見到隔離台為班小學生上菜時,個拉麵細碗到一個點!!!我地即刻問個侍應個拉麵係咪兒童餐,個侍應話吾係wow! 我地再問我地個丼飯係咪都係甘細碗?佢只答個碗係吾同,仲話一定夠飽.......丼飯黎到時,我地個個O曬嘴!我相信連小學生都嫌個份量細囉!吾知佢d米係咪用貴野啦,d飯小到呢......個侍應又懶細心問個飯係咪吾夠,吾夠話會加飯比我地...甘梗係加啦,但轉頭返黎話加飯要加錢wow...我出去用$10買兩個芝士火腿漢堡好過啦!仲要全部用曬即棄餐具,勁吾環保。算!心想無下次...跟著問佢攞杯水啫!個侍應答下午係吾提供水同茶😡一句講曬:無!下!次!
各位請小心!呢間野真係十級伏!

一句講曬:無!下!次!
超級中伏不得不分享真係試食過就知((((伏了超級中伏))))睇價錢以為細碗所以平點知一入囗完全((((伏了))))第一好似食緊外賣一樣全部都係用即棄食具系全部都算(仲以為自己買左外賣返屋企添)第二不提供水都算其實食過很多都放檯自座既只係問你要否飲品第三一食個刺身完全同點單不付就係蛋同青瓜切粒而海膽也是只有一小塊刺身無鮮味都係重點好似食緊唔知乜好彩無腥一D鮮味也沒有已經慢慢食試真D都無……唉海膽是苦的青瓜有味膠味刺身飯系啡色唔知搞左D乜嘢無下次必需公開((((勁中伏))))
睇價錢以為細碗所以平
點知一入囗完全((((伏了))))
第二不提供水都算其實食過很多都放檯自座既只係問你要否飲品
海膽是苦的
青瓜有味膠味
刺身飯系啡色唔知搞左D乜嘢
無下次必需公開((((勁中伏))))
2019-01-12
10 分鐘 (堂食)