夜媽媽口痕想食串燒..旺角朗豪坊附近呢間串燒店開到凌晨三點🌑真系肚餓都吾驚啦🤣座位吾算多,大約6枱。所以都見到幾多人叫外賣番屋企慢慢嘆😂我地叫左9款食物。食物可以揀:吾辣/ 小辣🌶️/ 中辣🌶️🌶️/ 大辣🌶️🌶️🌶️我個人就最中意個蒜蓉燒大海蜆,份量都幾多,蜆肉幾新鮮..個汁好惹味🤤另外蒜蓉娃娃菜都吾錯👍🏻ᴅ菜索晒湯汁..加上大量蒜蓉🧄無得輸😍茄子都好大條🍆連個碟都差ᴅ裝佢吾落🤣👍🏻同樣系勁多蒜🧄 正啊!雞中翼都系我至愛之一😎外皮微脆 肉質幾juicy😚司華力腸 好貼心地幫我地切左一口size食既時候就更方便👍🏻👍🏻呢度既價錢都系普遍香港串燒店既價,吾算貴😌𖤘 蒜蓉燒大海蜆 | ᴴᴷᴰ𝟻𝟾𖤘 錫紙蒜蓉娃娃菜 | ᴴᴷᴰ𝟹𝟾𖤘 翠玉瓜 | ᴴᴷᴰ𝟷𝟻𖤘 蒜蓉原條茄子 | ᴴᴷᴰ𝟹𝟾𖤘 墨魚丸 | ᴴᴷᴰ𝟸𝟸𖤘 司華力腸 | ᴴᴷᴰ𝟸𝟻𖤘 沙嗲雞肉串(𝟸串) | ᴴᴷᴰ𝟸𝟾𖤘 雞中翼(𝟸串) | ᴴᴷᴰ𝟹𝟼𖤘 牛肉串| ᴴᴷᴰ𝟸𝟾
夜媽媽口痕想食串燒..
旺角朗豪坊附近呢間串燒店開到凌晨三點🌑
真系肚餓都吾驚啦🤣

座位吾算多,大約6枱。
所以都見到幾多人叫外賣番屋企慢慢嘆😂

我地叫左9款食物。
食物可以揀:
吾辣/ 小辣🌶️/ 中辣🌶️🌶️/ 大辣🌶️🌶️🌶️

我個人就最中意個蒜蓉燒大海蜆,
份量都幾多,蜆肉幾新鮮..
個汁好惹味🤤

另外蒜蓉娃娃菜都吾錯👍🏻
ᴅ菜索晒湯汁..加上大量蒜蓉🧄
無得輸😍

茄子都好大條🍆
連個碟都差ᴅ裝佢吾落🤣👍🏻
同樣系勁多蒜🧄 正啊!

雞中翼都系我至愛之一😎
外皮微脆 肉質幾juicy😚

司華力腸 好貼心地幫我地切左一口size
食既時候就更方便👍🏻👍🏻

呢度既價錢都系普遍香港串燒店既價,
吾算貴😌

𖤘 司華力腸 | ᴴᴷᴰ𝟸𝟻
𖤘 沙嗲雞肉串(𝟸串) | ᴴᴷᴰ𝟸𝟾
𖤘 雞中翼(𝟸串) | ᴴᴷᴰ𝟹𝟼
𖤘 牛肉串| ᴴᴷᴰ𝟸𝟾
有時同三五知已係旺角既想慢慢食又唔想食咁貴都唔知食乜好。今次介紹嘅串燒就位於朗豪坊附近地鋪,價錢經濟。味道唔算特別但勝在夠重口味,不過店舖並無提供酒精飲品,要嘅就要自備啦。【蒜蓉原條茄子】 - $28茄子燒得夠透,唔會有澀味或過硬。蒜蓉配上辣粉調味不算特別,但卻係簡單粗暴嘅美味。【厚切牛舌心】 - $45牛舌心香較,唔會咬唔開,而且算係厚,外皮香脆。【燒免治雞肉棒】 - $28 / 兩串雞肉棒偏硬,有點過熟,欠缺汁醬而用上孜然粉調味口感乾身。【五花腩肉串】 - $42 / 三串全餐驚喜嘅餐點。燒得外脆內軟,孜然粉調味能突出油脂嘅甜味,送酒一流。而且呢個價錢有有3串,絕對係扺食之選【鍚紙蒜蓉娃娃菜】 - $38 意外地外甜嘅娃娃菜。由用鍚紙兜包住燒,令到水分唔會流失,反而濃縮咗,加上蒜味令人滿意。【流心芝士年糕】 - $27純屬個人喜好,味道如想像一樣。綜合推薦度:🌕🌕🌗

【蒜蓉原條茄子】 - $28

【厚切牛舌心】 - $45
牛舌心香較,唔會咬唔開,而且算係厚,外皮香脆。

【燒免治雞肉棒】 - $28 / 兩串
雞肉棒偏硬,有點過熟,欠缺汁醬而用上孜然粉調味口感乾身。

【五花腩肉串】 - $42 / 三串

【鍚紙蒜蓉娃娃菜】 - $38

【流心芝士年糕】 - $27
純屬個人喜好,味道如想像一樣。

綜合推薦度:🌕🌕🌗

• 五花腩肉串
2024-09-19 27 瀏覽
呢日夜晚行經串燒王,聞到好香,就買啲串燒返屋企煲劇食串燒。屋企人唔食得辣就點了小辣,串燒要有點辣才夠香。每款都不錯,大海蜆的蒜蓉好香,必點。我最喜歡食牛舌,呢串牛舌心燒得剛好,入面好軟,調味料都加分,不會過於濃味蓋過食材本身肉香。🔸蒜蓉大海蜆 $58🔸雞串2串 $28🔸雞肉棒 $28🔸牛肉串 $28🔸牛舌心 $56🔸豬大腸 $28🔸玉子燒3塊 $28餐廳夜晚6點開到凌晨3點,價格親民,簡直是宵夜人士福音。除咗呢間旺角店,北角亦有分店,OT夜咗買返去配個啤酒煲劇,一流!
呢日夜晚行經串燒王,聞到好香,就買啲串燒返屋企煲劇食串燒。

🔸蒜蓉大海蜆 $58
🔸玉子燒3塊 $28

2024-09-10
宵夜
2024-09-15 14 瀏覽
- 串燒王@旺角 -今日喺朗豪坊行街,又想食吓啲香口嘢,就試吓附近呢間串燒專門店🤣 除咗有幾十款串燒選擇之外,仲有啲涼菜同埋主菜可以揀,又幾多選擇喎🫢佢嘅串燒可以喺唔辣同埋小中大辣之間選擇,我食落小辣都夠晒惹味喇🤣深海大墨魚嘴🐙墨魚咀咬落爽口彈牙,冇腥味,而且真係大粒過平時嗰啲好多😙五花腩肉串🐷肥瘦部位都好平均,啲油脂燒到脆卜卜😆食落好香脆阿拉伯羊肉串🐑呢款串燒嘅調味同其他有啲唔同,香料味會重啲。羊肉食落唔騷,而且燒完啲肉都仲好腍😙韮菜🥬韮菜一定係食串燒嘅靈魂🤣韮菜本身好甜,加埋啲調味料一齊食超級惹味😜厚切牛舌心🐮真係名副其實係厚切🤣但厚切之餘唔會嚡口,而且好香牛味😙秘製麻辣煮花螺🐚估唔到份量都唔少🫢而且每粒都大大粒,仲有洋蔥、蔥、尖椒、辣椒等等嘅配料。加埋一齊食,花螺索晒麻辣汁,熱辣辣,好好味😙味道 🤩🤩🤩🤩性價比 🤩🤩🤩🤩
- 串燒王@旺角 -

深海大墨魚嘴🐙
墨魚咀咬落爽口彈牙,冇腥味,而且真係大粒過平時嗰啲好多😙
五花腩肉串🐷
肥瘦部位都好平均,啲油脂燒到脆卜卜😆食落好香脆
阿拉伯羊肉串🐑
韮菜🥬
厚切牛舌心🐮
真係名副其實係厚切🤣但厚切之餘唔會嚡口,而且好香牛味😙
秘製麻辣煮花螺🐚

味道 🤩🤩🤩🤩
性價比 🤩🤩🤩🤩
2024-09-11 23 瀏覽
今日係旺角行完街,唔太餓又想食啲肉!行過呢間串燒王就岩晒~~😆舖頭唔係好大,但人數少都無問題!串燒種類上至海鮮下至蔬菜應有盡有😜想食咩都會滿足到!首先當然必叫茄子,茄子燒得夠透,調味剛好,最緊要多蒜😍之後係私心最愛芝士年糕,夠晒熱辣辣,年糕軟糯加上拉絲芝士超正~😋蒜蓉娃娃菜份量十足,個汁好香好夾,蒜蓉香配上微辣剛剛好😆😆之後係主角肉肉啦,包括有雞軟骨、豬腩肉、牛舌芯同免治雞肉棒每款肉調味都十分之好,同唔會燒得太乾,特別係牛舌芯好冧好好味,豬腩肉燒過油膩感無咁重入口剛好!整體所有食物嘅調味都唔會過咸,而家最緊要係夠熱!愛食串燒之人不能錯過呢~~😚😚

今日係旺角行完街,唔太餓又想食啲肉!
行過呢間串燒王就岩晒~~😆
舖頭唔係好大,但人數少都無問題!

串燒種類上至海鮮下至蔬菜應有盡有😜
想食咩都會滿足到!

首先當然必叫茄子,茄子燒得夠透,調味剛好,最緊要多蒜😍

蒜蓉娃娃菜份量十足,個汁好香好夾,蒜蓉香配上微辣剛剛好😆😆

之後係主角肉肉啦,包括有雞軟骨、豬腩肉、牛舌芯同免治雞肉棒

2024-09-07 34 瀏覽
「串燒王」喺朗豪坊附近,位置方便。款式眾多,肉類、海鮮、蔬菜,連炒飯、炒麵都有得食。食物即叫即整,新鮮熱辣辣仲可以揀辣度,由吾辣到大辣都得。🔥錫紙蒜蓉娃娃菜$38/份蒜香濃郁,娃娃菜索晒啲蒜蓉味,冇得挑剔。🔥雞中翼$36/串 (2隻)雞中翼燒得熱辣辣,雞皮脆口,有肉汁唔太乾,推薦推薦☝🏻🔥脆香雞皮$28/2串個雞皮真係超脆卜卜,好似食緊薯片咁呀,實在太邪惡啦!🔥蒜蓉原條茄子$38/條燒茄子係每次食串燒必食嘅,呢度燒得啱啱好,口感軟熟,超多蒜蓉、味粉都落得好足夠,超級入味。🔥牛肉串$28/串牛肉粒有香濃既孜然味,滿有咬口。🔥日本一口和牛粒$38/串味道爽口嫩滑,肉質細嫩、每塊丁方大小,一口一粒。🔥雞軟骨$28/2串燒得幾有咬口,正常發揮。🔥沙嗲雞肉串$28/2串燒得有點乾身,而且沙嗲唔出,普普通通。

🔥錫紙蒜蓉娃娃菜$38/份
蒜香濃郁,娃娃菜索晒啲蒜蓉味,冇得挑剔。

🔥雞中翼$36/串 (2隻)
雞中翼燒得熱辣辣,雞皮脆口,有肉汁唔太乾,推薦推薦☝🏻

🔥脆香雞皮$28/2串
個雞皮真係超脆卜卜,好似食緊薯片咁呀,實在太邪惡啦!

🔥蒜蓉原條茄子$38/條

🔥牛肉串$28/串
牛肉粒有香濃既孜然味,滿有咬口。

🔥日本一口和牛粒$38/串
味道爽口嫩滑,肉質細嫩、每塊丁方大小,一口一粒。

🔥雞軟骨$28/2串
燒得幾有咬口,正常發揮。

🔥沙嗲雞肉串$28/2串
燒得有點乾身,而且沙嗲唔出,普普通通。
2024-08-27 56 瀏覽
有時唔知食咩好,又唔算好肚餓,就會去選食幾串串燒。呢間串燒的位置幾方便,喺朗豪坊過幾條街,食完野可以過返去買下野先走。串燒質素幾好,雞軟骨同雞腎都好有咬口,食下幾爽。雞翼燒得香同熱辣辣燒韮菜好正,係其中一個食韮菜的最佳方法。至於燒茄子係我食串燒必食的,味粉落得好夠,如果無咁油會更好。之後來碗花甲粉暖下胃,又有返啲澱粉落肚,個人更滿足。最後可以來個玉子燒做甜品,估唔到又幾好食喎,好鬆軟的蛋蛋,唔錯。
有時唔知食咩好,又唔算好肚餓,就會去選食幾串串燒。

串燒質素幾好,雞軟骨同雞腎都好有咬口,食下幾爽。
雞翼燒得香同熱辣辣
燒韮菜好正,係其中一個食韮菜的最佳方法。
之後來碗花甲粉暖下胃,又有返啲澱粉落肚,個人更滿足。
2024-07-09 109 瀏覽
🍱餐廳:串燒王🏫地址:旺角砵蘭街147號祥興樓地下A號舖朋友喺油麻地想食串燒,呢間之前跟家姐食過一次都唔錯,今日就同朋友來再次光顧,又是十分美味😃~錫紙娃娃菜$38今日唔開胃,要食吓菜,娃娃菜夠新鮮,用錫紙包裹來烤,菜保持脆嫩,加上適量的蒜蓉,惹味又感覺健康😊~台灣腸$22口感彈牙,味道鮮美,吃起來非常滋味!~牛舌心$45有三大件,帶有獨特香濃的牛舌味,口感佳,軟嫩又有些嚼勁,喜歡吃牛舌的朋友實不容錯過👍~雞中翼$36一客有四隻,廚師掌握的時間剛剛好,雞翼烤得外酥內嫩,也沒有很肥膩的感覺,正😍~雞腎串$28雞腎不會燒得太硬,能保持鮮嫩多汁的同時又夠香口,簡單又入味,屬於美味的小吃👍~流心芝士年糕$38上檯熱騰騰的,年糕煙靭綿密的,配搭濃郁的芝士,冇得頂🥰
🍱餐廳:串燒王
🏫地址:旺角砵蘭街147號祥興樓地下A號舖

~錫紙娃娃菜$38

~台灣腸$22
口感彈牙,味道鮮美,吃起來非常滋味!

~牛舌心$45

~雞中翼$36

~雞腎串$28

~流心芝士年糕$38
上檯熱騰騰的,年糕煙靭綿密的,配搭濃郁的芝士,冇得頂🥰

2024-06-06 89 瀏覽
又嚟依間好高質嘅串燒店,充滿港式地道風味😍 食物即叫即製,新鮮又惹味🔥 有大量串燒、海鮮、小食及炒麵炒飯,質素有驚喜😚 餐廳環境氣氛熱鬧,夜晚好多人叫外賣,嘢食啱晒開party 🥳!不設加一服務費,非常抵食🫶🏻✨食評✨鰻魚炒飯 ($70/份)必點!份量足夠2人食,超多鰻魚,好嫩滑,口感味道一流😍 炒飯粒粒入味,加入雞蛋、香蔥及三色豆,配料好豐富🍢厚切牛舌心🍢雞軟骨串燒好有水準,味道好正🤤🤤 牛舌心好爽口,口感一流蒜蓉扇貝 ($38)推薦!新鮮,口感非常彈牙,啖啖蒜蓉香味😋甜蜜玉子燒 ($28)香甜軟腍🥰 蛋味濃郁,很不錯

✨食評✨

鰻魚炒飯 ($70/份)

🍢厚切牛舌心
🍢雞軟骨
串燒好有水準,味道好正🤤🤤 牛舌心好爽口,口感一流

蒜蓉扇貝 ($38)
推薦!新鮮,口感非常彈牙,啖啖蒜蓉香味😋

甜蜜玉子燒 ($28)
香甜軟腍🥰 蛋味濃郁,很不錯

2024-05-27 56 瀏覽
位置係朗豪坊附近,行一二條街口就到,環境雖然唔大,但同朋友吹水飲酒食下串燒已經足夠,有彩色霓虹燈作裝飾,夜晚睇都幾靚。一路食一路發現都幾多人會係度買外賣。鹽燒多春魚($45 / 6條)燒得好香脆,但又唔會燒到焦黑,熟度剛剛好,食落好香口。蒜蓉原條茄子($38 / 條)一大塊茄子平鋪滿蒜蓉粒,再加上芝麻和香蔥,食落蒜香味極濃郁,茄子口感軟熟,用筷子可輕易夾上一絲絲茄子肉。雞中翼(4隻)($36 / 2串)雞翼燒得外脆內軟,外皮食落脆口,內裹肉質鮮嫩多汁,兩串一共有四隻,好岩幾個人一齊分享。牛肉串($28 / 串)牛肉粒有香濃既孜然味,有少少新疆牛肉粒既風味,口感飽滿有咬口,唔會太淋,食落特別過癮。錫紙花甲粉($65 / 份)花甲份量唔少,湯底喝落鮮甜,食咁多串燒黎碗花甲粉確實唔錯,配菜仲有娃娃菜,可解一解油膩感。

鹽燒多春魚($45 / 6條)
燒得好香脆,但又唔會燒到焦黑,熟度剛剛好,食落好香口。

蒜蓉原條茄子($38 / 條)

雞中翼(4隻)($36 / 2串)

牛肉串($28 / 串)

錫紙花甲粉($65 / 份)
2024-05-25 35 瀏覽
今次都試咗好多唔同款式嘅串燒同主食,所以就分開兩大類別同大家分享都下有啲咩特別嘅推介🤓-​🔖串燒💰13起串燒方面我哋都嗌咗唔少~例如有魷魚鬚、翠玉瓜、土豆片、司華力腸、雞軟骨、雞中翼同蒜蓉茄子等等😋個人比較推薦蒜蓉茄子、雞軟骨同雞中翼🐣茄子面頭真係真係鋪滿晒蒜蓉,而且茄子肉都入晒味,正啊🤤雞軟骨就夠晒脆卜卜,唔會話好硬,食串燒又點少得佢呢🤭至於雞中翼$36有兩串,而每串有兩隻,個人認為係超抵食😆雞翼熱辣辣,而且外層非常之香脆,入面仲保持到肉汁㗎!💫推薦指數: 8/10​🔖主食💰65起主食方面我哋就試咗錫紙花甲粉,花甲味道鮮甜😋由於份量都好多嘅關係,連帶個湯底都帶有花甲嘅鮮味😍感覺上比出面串燒店食到嘅比較清啲🙈💫推薦指數: 8/10​-溫馨提示👉🏻銅鑼灣登龍街同北角建基大廈設有分店

-​

溫馨提示
👉🏻銅鑼灣登龍街同北角建基大廈設有分店
  • 蒜蓉茄子
2024-05-24 34 瀏覽
今日同媽咪係旺角行完街,腳仔好攰但又唔係好肚餓,見到有之前食過既串燒王,即刻帶媽咪去食下😋😋真係估唔到有咁多分店 台灣雞泡魚乾 佢口感偏硬,但係唔會硬到咬唔開,反而係非常有𡁻口,而且好厚。愈咬愈有味道,甜甜的,好好食豆卜 一開始以為豆卜好普通,仲驚佢好乾。點知面頭係加咗蜜糖嚟燒😍入邊仲有少少汁,唔會好乾又甜又好食!豆卜絕對有驚喜! 五花腩肉串 好大串,而且成串都係肉,脂肪位燒到脆卜卜,肉嘅位亦都唔會好un,成粒咬晒入口又脆又軟,燒得好好呀! 魷魚鬚 好厚身,好粗,非常有咬口😊錫紙蒜蓉娃娃菜 好健康嘅味道,好重蒜蓉味,而且個錫紙兜好大個,份量都好多。食完串燒再食啖娃娃菜濕下個口就啱晒啦。👍 今次就叫咗唔辣,但係都唔會無味,整體好香孜然味,而且佢嘅口味都係偏甜!我同媽咪都覺得好好食!.🤤未飽啊指數: 7/10👍🏻餐廳性價比: 7/10.串燒王 (祥興樓) (旺角)旺角砵蘭街147號祥興樓地下A號舖.#hkfoodieblogger #hkfood #foodporn #meibaoar #foodie #飲飲食食 #hkeat #openricehk #hkfoodpic #hkfoodb

🤤未飽啊指數: 7/10
👍🏻餐廳性價比: 7/10
串燒王 (祥興樓) (旺角)
旺角砵蘭街147號祥興樓地下A號舖
#hkfoodieblogger #hkfood #foodporn #meibaoar #foodie #飲飲食食 #hkeat #openricehk #hkfoodpic #hkfoodblogger #hkig #hkfoodie #香港美食 #852foodie #foodpornhk #l4l #foodporn #buffethk #foodgasm #foodlover #veganfood #eat #foodpics #cafehk #hkcafe
I must admit, out of all the skewers I've tried recently, this place takes the crown. Let me share with you the secret to identifying exceptional quality food. We all know that poorly cooked meat can be tough, but when you add a crispy layer on the outside, it helps retain the meat's moisture and tenderness. This restaurant has mastered the art of adding a thin, delectable layer or generous amounts of oil to their tender meats, resulting in a burst of flavors that will leave your taste buds tingling. I highly recommend giving them a try!

坦白講我最近試左好多串燒😹,但呢間真係不錯,等我話比大家聽點先叫好食。大家都知道,如果肉燒得唔好,會變得很好硬,但如果係外面加上一層外皮,就可以保持肉質的水嫩口感。我食落就各得呢間餐廳將所有的韌嘅肉加左層薄薄的酥脆(或者其實用左好多油),令所有的肉都充滿油份同辣辣地刺激嘅口感,都真係不錯!
2024-05-13 27 瀏覽
收工之後去放鬆放下, 食下串燒, 傾下計, 呢間旺角串燒王就啱哂啦! 呢間串燒店好近朗豪坊, 地點都好方便, 座位相當闊落, 座得舒服, 門口仲有大大個霓虹燈牌可以打咭呀! 店舖裝修簡單, 但好有個人風格同埋有啲懷舊嘅特色; 呢到食物款式超多種類, 海鮮, 肉類, 甜品, 主食等等, 仲可選擇辣度。即開蒜蓉大生蠔 - $88/2隻我先試咗佢哋嘅即開蒜蓉大生蠔, 生蠔新鮮又彈牙, 配上堝惹味嘅香蒜蓉, 味道濃郁, 真係回味無窮。如果加埋粉絲就更加正呀!蒜蓉扇貝 - $38隻扇貝帶子新鮮又彈牙, 充滿蒜香味, 味道濃郁, 真係好好食。燒免治雞肉棒 - $28/2串雞肉棒入面加咗啲比較碎嘅雞軟骨, 所以食落去嘅時候口感都幾豐富, 燒得恰到好處, 雞肉棒嫩滑多汁, 加埋雞肉棒面的孜然粉同辣味粉, 惹味到不得了呀!牛肉串 - $28/串烤得剛剛好, 肉質鮮嫩, 一啲都唔會硬, 配上啲特製串燒粉, 味道更加突出。飲品烏龍茶 - $16芬達 - $13

即開蒜蓉大生蠔 - $88/2隻

蒜蓉扇貝 - $38隻

燒免治雞肉棒 - $28/2串

牛肉串 - $28/串

飲品
烏龍茶 - $16
芬達 - $13
2024-05-12 23 瀏覽
夜晚口痕唔知食咩好?呢間串燒都唔錯嫁🤣開到凌晨3點嘅香港不夜天就係旺角😚 仲好多有得揀~ ʟᴇᴅ燈牌零舍吸睛😎1️⃣ 串燒🔥宵夜點可以唔食串燒🤣串燒呢家野豐儉由人,我就嗌咗土豆串、金菇串、韭菜、雞軟骨、蜜糖多士同司華力腸😎全部串燒都調好哂味,不過想濃味啲嘅可以額外撒啲辣粉同埋孜然粉😚蜜糖多士脆脆的,搽上蜜糖燒甜蜜蜜🤤最中意都係司華力腸,大大條好墜手,啖啖肉好ᴊᴇɴɢ🫣2️⃣ 重慶酸辣紅薯粉🌶️估唔到呢度嘅酸辣紅薯粉咁多料😂魚蛋、肥牛、金菇、娃娃菜…… 每樣都有啲,食落酸酸辣辣好入味,真係滿足晒🫢性價比不錯喔😌~3️⃣ 餐肉炒出前一丁🥢聽個名好似好普通,但係絕不簡單嫁🤫炒出嚟勁好火喉,入面有洋蔥、生菜,雞蛋、辣椒😬 仲要大大份驚你食唔飽😋 加埋勁勁勁勁勁勁厚嘅午餐肉,邪惡到爆😈
夜晚口痕唔知食咩好?呢間串燒都唔錯嫁🤣

1️⃣ 串燒🔥

宵夜點可以唔食串燒🤣

蜜糖多士脆脆的,搽上蜜糖燒甜蜜蜜🤤

最中意都係司華力腸,大大條好墜手,啖啖肉好ᴊᴇɴɢ🫣

2️⃣ 重慶酸辣紅薯粉🌶️

估唔到呢度嘅酸辣紅薯粉咁多料😂

重慶酸辣紅薯粉

性價比不錯喔😌~

3️⃣ 餐肉炒出前一丁🥢
餐肉炒出前一丁

聽個名好似好普通,但係絕不簡單嫁🤫

宵夜