2022-08-11 453 瀏覽
今天到旺角朗豪坊吃壽司,裝潢很不錯挑高的天花板沒有壓迫感,顯得空間更大,整體擺盤都很不錯,魚生類都很新鮮沒有怪味,飲料也很特別,最推薦一夜舟不但壽司好吃還可以自己用海苔包壽司很特別好玩,燒烤類也很美味,必點雪花牛舌,口感厚薄適中,味道很好,飲料類如果有飲酒最推薦檸檬啤酒,第一次嘗試,非常好喝,今天整體體驗下來很不錯,很適合與朋友家人聚餐約會聊天的地方,吃完飯或是吃飯前又有整棟朗豪坊可以逛街,不怕颳風下雨,亦有地鐵站直達,非常方便。
ㄧ葉舟
雪花牛舌
檸檬啤酒
  • 丸十壽司盛合
  • 一葉舟
呢晚到朗豪坊搵食,丸十壽司之前食過質素不錯,於是決定試下夏日新餐牌。手鞠壽司 $198由日本傳統節日玩具 #手鞠球 演變而成壽司,9個圓球精緻小巧,(海膽、吞拿、墨魚、帶子、蝦等等)吞拿更貼上金箔,增添貴氣!一口一件,米飯同壽司黏合度做得好好,飯量亦相對唔會太多~幾特別!一葉舟 (五品)$278 松葉蟹肉蟹膏、香蔥拖羅蓉、蟹子帶子、油甘魚同辣味三文魚 5款口味,有壽司米飯墊底,放上長長葉子好似舟子形狀~附上紫菜,可以因應自己口味,即席做手卷品嚐,多種口感同時於口中非常滿足~ 重點更易於開心 share,係分享到嘅壽司另外一葉舟附了沙律、麵豉湯、醃漬牛蒡都非常清爽!雞之盛宴 $128 5款不同雞肉串燒~ 其中雞三角軟骨比較特別,另外唔少得嘅係免治雞肉軟骨棒,雙重口感!今晚唔飲酒就點了乳酸梳打(巨峰口味、蜜桃口味)$48/杯

手鞠壽司

一口一件,米飯同壽司黏合度做得好好,飯量亦相對唔會太多~
幾特別!

一葉舟 (五品)

松葉蟹肉蟹膏、香蔥拖羅蓉、蟹子帶子、油甘魚同辣味三文魚
5款口味,有壽司米飯墊底,放上長長葉子好似舟子形狀~
重點更易於開心 share,係分享到嘅壽司

另外一葉舟附了沙律、麵豉湯、醃漬牛蒡都非常清爽!

雞之盛宴

今晚唔飲酒就點了乳酸梳打(巨峰口味、蜜桃口味)$48/杯
2022-07-26
  • 一葉舟
出左糧就可以食豐富啲,去食壽司!呢日黎到朗豪坊丸十壽司日本食堂~佢地對做壽司用嘅米都講究,係來自宮城縣精米~一場黎到就試試夏日新作新餐牌先日日天氣都甘熱,先點兩杯乳酸梳打解渴!巨峰口味& 蜜桃口味乳酸感強,味道唔太甜手鞠寿司 $198造型好似一個個細細圓球好可愛,一口就可以食晒,吞拿、海膽、帶子等9款唔同口味! 好滿足,亦唔會食左過多米飯一葉舟 五品 $278(松葉蟹肉蟹膏、拖羅蓉、元貝粒粒、辣味三文魚粒粒同油甘魚粒粒~一塊長葉盛住結合5款刺身丼,配合紫菜放一匙揀最想食嘅口味包住食,一口手卷 ,滿口滋味!雞之盛宴$128 同樣一次滿足晒,食到雞肉不同部位,最愛還是免治雞肉軟骨棒
出左糧就可以食豐富啲,去食壽司!

一場黎到就試試夏日新作新餐牌先

手鞠寿司

一葉舟 五品

雞之盛宴
同樣一次滿足晒,食到雞肉不同部位,最愛還是免治雞肉軟骨棒

2022-07-26
2022-08-08 199 瀏覽
壽司味及新鮮度一般,但價錢就貴、完全唔值呢個價錢。既基本上點左8款食物都好普通。天婦羅炸到勁硬,,上到枱只係微暖,壽司飯太多醋偏鹹,唔明點解咁多人話好食同值得一試😟
壽司味及新鮮度一般,但價錢就貴、完全唔值呢個價錢。
上次分享過朗豪坊呢間喺餐廳處理精米嘅高質日本餐館,有唔少朋友仔都同小編講除左宮城縣一見鐘情好食,山形縣光姬個口感更有彈性,所以今次趁佢地出新產品Enocore常識啦!長氣都要講多次,朗豪坊十二樓一出電梯就見到丸十個大名,香港首創當店精米日本餐廳!減少米飯於運輸過程流失其水份、香氣及味道。令壽司出品更有米香、更有口感。今次專為兩個限定新品以再來,同朋友仔大家分享下,就係朗豪坊分店於夏天專誠推出兩款全新單品,手鞠壽司 $198推介:⭐⭐⭐⭐⭐外型迷你精緻,色彩繽紛,就咁睇賣相就知打卡一流!九宮木格配上九款時令刺身食材,一口 Size 方便享用!當中款式有赤身、三文魚、赤蝦、熟蝦、魷魚、帆立貝、蟹肉及海膽。最抵讚係每顆手鞠壽司下都有小編最愛嘅紫蘇葉親托,倍感香口。兩個人拍住拖一啖食一嚿,新鮮美味,超級滿足😋一葉舟(3點盛/5點盛) $178/$278推介:⭐⭐⭐⭐⭐另一款必試新品,叫左一葉舟5點盛,長達18吋,壽司飯上舖滿鮮味十足的刺身,五點盛包括有五款日本直送的時令魚鮮,七味三文魚、蔥油甘魚、帆立貝蟹籽、松葉蟹肉及蔥吞拿魚蓉,另外附上特色前菜、沙律及日式紫菜,自由選擇唔同刺身配搭,炮製出m

上次分享過朗豪坊呢間喺餐廳處理精米嘅高質日本餐館,
有唔少朋友仔都同小編講除左宮城縣一見鐘情好食,

長氣都要講多次,朗豪坊十二樓一出電梯就見到丸十個大名,
香港首創當店精米日本餐廳!
減少米飯於運輸過程流失其水份、香氣及味道。
壽司出品更有米香、更有口感。

今次專為兩個限定新品以再來,同朋友仔大家分享下,
就係朗豪坊分店於夏天專誠推出兩款全新單品,

手鞠壽司 $198
推介:⭐⭐⭐⭐⭐
外型迷你精緻,色彩繽紛,就咁睇賣相就知打卡一流!
九宮木格配上九款時令刺身食材,一口 Size 方便享用!
最抵讚係每顆手鞠壽司下都有小編最愛嘅紫蘇葉親托,倍感香口。
兩個人拍住拖一啖食一嚿,新鮮美味,超級滿足😋

一葉舟(3點盛/5點盛) $178/$278
推介:⭐⭐⭐⭐⭐
另一款必試新品,叫左一葉舟5點盛,
長達18吋,壽司飯上舖滿鮮味十足的刺身
五點盛包括有五款日本直送的時令魚鮮,
七味三文魚、蔥油甘魚、帆立貝蟹籽、松葉蟹肉及蔥吞拿魚蓉,
另外附上特色前菜、沙律及日式紫菜,
自由選擇唔同刺身配搭,炮製出mix&match嘅手卷滋味。

🐔雞之盛宴 $128
推介:⭐⭐⭐⭐
值得一再Encore的一款,5道各有特色的雞肉串燒,
手羽先、雞腿肉、雞皮、免治牛肉串及雞胸軟骨。
啖啖雞肉之中又有燒得金黃嘅香脆口感,
價錢中等,送酒一流。

青森蘋果汁 $38
推介:⭐⭐⭐⭐
廿數款無酒精飲品之中,呢款飲品清新得來最穩陣,
解渴甜美又唔會死甜,係免費熱茶以外之選。

熱情果可爾必斯梳打 $32
推介:⭐⭐⭐
比較偏甜的特飲,如果唔想飲太甜的朋友仔建議叫前者蘋果汁,
刺身壽司會比較適合。

整體餐廳座位同空間感每次都好理想,加上棲底高及木系裝貼近鄉下回憶,
而且精米飯粒食落一定唔會失望,
係CP保值亦有舒適用餐空間嘅旺角必訪店之一。

👅美味: 9️⃣ 😮驚喜: 9️⃣
✨環境: 9️⃣ 💆‍♂️服務: 9️⃣
💡性價: 8️⃣ 🐽飽肚: 9️⃣
💫回頭: 9️⃣ 👍推薦: 9️⃣
:/📍丸十壽司日本食堂🍣 旺角@marujuhongkong #kcneatingin旺角 🕯炸軟殼蟹壽司漢堡 (hkd 98)上網見到好多人推薦呢個~就俾佢吸引左黎食 Burger入面夾上整隻軟殼蟹(*ˉ︶ˉ*) 見到都好開心又滿足!💯‼️佢外層是兩層煎香咗嘅壽司飯 做飯堡咁 飯有輕輕調味 配上軟殼蟹食好夾💗❤️‍🔥 中間有沙律醬 生菜絲 同芝士 基本上就是正常burger會有的材料吧🥳😽 是不錯的( ̀⌄ ́) 但可能太過期待 所以感覺沒有想像中岀色(/ω\)🕯火炙三文魚卷 (hkd 98)口感幾特別\(//∇//)\ 佢入面有層炸過的 初頭以為是炸軟殼蟹LOL 但應該是炸過的三文魚肉🐟 外面加上火炙燒過的三文魚 配上青瓜絲 🥒用紫菜包住 好有層次感 推薦推薦!✨💥🤣🕯極上牛柳三文治 (hkd 168)多士烘得好香 配上秘製醬汁 口感很夾🥩✨🥹@加上牛柳煮得剛剛好(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)見到中間粉粉的顏色 💯 Juicyyyyyy❤️‍🔥🥰🔓Maruji Sushi Japanese ShokudoAddress: 旺角亞皆老街8號朗豪坊12樓13號舖
📍丸十壽司日本食堂🍣 旺角
@marujuhongkong

#kcneatingin旺角
炸軟殼蟹壽司漢堡

🕯炸軟殼蟹壽司漢堡 (hkd 98)

上網見到好多人推薦呢個~

🕯火炙三文魚卷 (hkd 98)

和牛三文治

🕯極上牛柳三文治 (hkd 168)

Address: 旺角亞皆老街8號朗豪坊12樓13號舖
2022-07-30
炸軟殼蟹壽司漢堡
和牛三文治
2022-08-03 179 瀏覽
位於朗豪坊嘅丸十食堂,啱晒一班shopping友喺附近行完街就上嚟食。係炎熱嘅夏天,即刻叫返隻杯芒果梳打解解渴, 之後叫咗個手鞠壽司,九格壽司細細件好特別,如果帶小朋友黎佢一定好鐘意!壽司方面有海膽、三文魚、吞拿魚、帶子等等,非常岩大眾口味!今晚本身有啲肚餓想叫丼飯食,不過就見到有一個非常特別嘅飯,就係一葉舟,係一個碎魚生同飯,自己用紫菜包黎食,好似手卷咁,自己包真係第一次,叫左五品魚生,可以有唔同配搭唔同口感!之後唔好錯過串燒雞之盛宴,有雞軟骨、雞皮、雞翼、雞肉串等等,燒得好香口,非常唔錯!

2022-08-03 103 瀏覽
喺朗豪坊行完街,搵到呢間丸十食堂,裝修寬敞光猛,坐得幾舒服~呢度可以電話落單,方便~見到有個好得意,九宮格嘅波波球壽司「手鞠壽司」,擺盤真係好精緻,忍唔住影多幾張相,醋飯調配得酸度剛好,海膽新鮮、帶子厚肉鮮味~另一個造型特別嘅「一葉舟」刺身飯,滿足晒食唔同刺身飯嘅願望,用紫菜包飯食,可以自己動下手,幾好玩~吞拿魚蓉軟綿幼細香滑~想食下熟食,order幾串串燒,有一個拼盤「雞之盛宴」,有5款不同嘅雞肉串燒,燒雞皮好脆口,唔油膩~雞軟骨爽口好嚼~飲返杯梳打冰涼下,水果清甜好飲~

飲返杯梳打冰涼下,水果清甜好飲~
2022-08-01 144 瀏覽
黎到朗豪坊買波鞋,行到咁上下想搵嘢食,同好友嚟到丸十日本食堂😊最近丸十原來出咗啲新嘢,有手鞠壽司😍 外型好精緻,幾靚又好食,會有時令食材,例如三文魚、海膽、帆立貝、蝦等等,一啖食一嚿👍 另外,一葉舟,可以揀三款或者五款,我哋揀咗五款,嘩有長達成18吋,壽司飯上鋪滿鮮味十足嘅刺身🥰 睇到都流晒口水🤣 當中有三文魚、帶子、長腳蟹、吞拿魚蓉,全部好新鮮,值得一試🥰重點咗啲串燒,雞皮、雞翼、雞軟骨、免治雞肉,全部都笑得幾好食,唔錯唔錯😆荔枝梳打,飲落透心涼👍

荔枝梳打,飲落透心涼👍
2022-08-01 124 瀏覽
早幾日約咗好友去朗豪坊行街,行到晚飯時間佢話想食日本嘢,所以我哋嚟到丸十日本食堂😊🌟手鞠壽司🌟外型迷你精緻,色彩繽紛,配上三文魚、海膽、帆立貝等時令食材,一啖食一嚿啱啱好😋 🌟一葉舟(五品)🌟 長達18吋,壽司飯上鋪滿鮮味十足嘅刺身,視覺效果滿分!我哋可以自由選擇唔同嘅刺身❤️ 當中最鍾意嘅係吞拿魚蓉,入口軟綿,好滿足🥰🌟雞之盛宴🌟有五吋雞嘅串燒,燒到啱啱好,唔會過鹹或者過淡,雞皮好脆口😆飲品叫🌟芒果梳打🌟,啱晒熱辣辣嘅夏天可以即時消暑👍

🌟手鞠壽司🌟

🌟雞之盛宴🌟
有五吋雞嘅串燒,燒到啱啱好,唔會過鹹或者過淡,雞皮好脆口😆

飲品叫🌟芒果梳打🌟,啱晒熱辣辣嘅夏天可以即時消暑👍
2022-07-29 122 瀏覽
Frd話想食日本野 於是就揀咗呢間🤭我同朋友都係日本野愛好者🫢🫢我地一坐低就嗌左呢個螺原本諗住啲螺肉會好硬喇但估唔到都有surprise!!個螺好清甜 而且螺肉又唔硬下次去食都可以encore😽食曬呢個就開始嗌啲刺身壽司食我哋就嗌咗個拼盤壽司我就覺得個海膽特別好食😋三文魚刺身同甜蝦刺身都不過不失😋最後我哋再嗌咗個肥牛壽喜燒(///▽///)壽喜燒呢個湯真係一鳴驚人!夠濃,超級甜🤣勁足料 有菜 有金菇有少少粉絲 佢另外仲有個湯添🤣都幾好飲!最後最後 都係叫多個湯飲個湯都算清,入邊有隻蝦😎總括而言都算係一間唔錯嘅日本料理🥳
Frd話想食日本野 於是就揀咗呢間🤭
我同朋友都係日本野愛好者🫢🫢

我地一坐低就嗌左呢個螺
原本諗住啲螺肉會好硬喇
但估唔到都有surprise!!
個螺好清甜 而且螺肉又唔硬
下次去食都可以encore😽

食曬呢個就開始嗌啲刺身壽司
我哋就嗌咗個拼盤壽司
我就覺得個海膽特別好食😋
三文魚刺身同甜蝦刺身都不過不失😋

最後我哋再嗌咗個肥牛壽喜燒(///▽///)
壽喜燒呢個湯真係一鳴驚人!
夠濃,超級甜🤣

最後最後 都係叫多個湯飲
個湯都算清,入邊有隻蝦😎
總括而言都算係一間唔錯嘅日本料理🥳

2022-07-24
  • 海膽壽司
去朗豪坊玩玩下NAMCO,突然刺身癮起於是就同老婆出發12樓既丸十我地兩公婆 加埋bb仔 共3個人,職員幫我地安排6人座位,放埋bb櫈,貼心抵讚1. 丸十刺身大盛 - $498之前食開的豐洲直送刺身盛不見了🥲🥲鯖魚好腥, 池魚/海膽/帶子/油甘魚不過不失2. 伊佐木魚刺身 - $430擺盤靚靚,魚新鮮, 味道ok,可以一試但未去到有驚喜的level3. 米國牛壽喜燒 - $248牛肉有點靭+鞋….. 湯底甜甜的不錯,豆腐很有豆味 有驚喜套餐附上的刺身也是不過不失朗豪坊既丸十一直係我最愛既刺身店,可惜今次味道令我有點失望呢,期待以後會再改進
去朗豪坊玩玩下NAMCO,突然刺身癮起

於是就同老婆出發12樓既丸十

我地兩公婆 加埋bb仔 共3個人,
職員幫我地安排6人座位,放埋bb櫈,
貼心抵讚

1. 丸十刺身大盛 - $498
之前食開的豐洲直送刺身盛不見了🥲🥲
鯖魚好腥, 池魚/海膽/帶子/油甘魚不過不失

2. 伊佐木魚刺身 - $430
擺盤靚靚,魚新鮮, 味道ok,可以一試

但未去到有驚喜的level

3. 米國牛壽喜燒 - $248
牛肉有點靭+鞋…..
湯底甜甜的不錯,豆腐很有豆味 有驚喜

套餐附上的刺身也是不過不失

朗豪坊既丸十一直係我最愛既刺身店,
可惜今次味道令我有點失望呢,期待以後會再改進

2022-07-14
60 分鐘 (堂食)
日本菜向來都係百食不厭😋美味之餘,裝潢同擺盤都好講究😌 雖然經歷過上一篇觸目驚心嘅體驗,但亦都無損食日本嘢嘅興致!今次晚飯就黎到位於旺角朗豪坊嘅「丸十寿司日本食堂」,決定要好好填飽一個「大和胃」😎「丸十」對壽司飯好有要求,用咗來自宮城縣一款叫「一見鍾情」嘅精米,有別於市面上嘅米,「精米」係指連米殼嘅米,運到店舖先至用特製嘅機器剝殼🍚更大程度保留住米嘅香甜同營養👍🏻《 丸十特上壽司盛合 》$368 4.5 / 5先上枱嘅係人氣之選《丸十特上壽司盛合》!琳琅滿目嘅壽司,有大拖羅、劍魚、金目鯛、海膽同吞拿面頰等等,用嘅都係新鮮食材😋咁多款壽司入面,值得點讚嘅除咗肥美又軟熟嘅大拖羅🤤仲有炙燒嘅吞拿魚面頰,香口得嚟又不失魚油嘅甘香🐟 錦上添花嘅係壽司醋飯嘅調配,微微嘅醋酸同挺身嘅飯粒都令到壽司更加美味🈵 《 丸十刺身中盛 》$368 4 / 5刺身環節,上碟除咗擺盤精緻之外,亦都睇得出用料有心機!刺身拼盤除咗常見嘅鰹魚、帶子、甜蝦之外,仲有時令嘅笛吹鯛🐟肉質偏爽口,味道微甘偏細膩👍🏻 只係價錢定價略高🤏《 雞之盛宴 》$128 3 / 5食完魚生又試下串燒🍢五款用雞皮同雞肉燒製嘅串燒🐔 雞皮脆

《 丸十特上壽司盛合 》$368 4.5 / 5

《 丸十刺身中盛 》$368 4 / 5

肉質偏爽口,味道微甘偏細膩👍🏻 只係價錢定價略高🤏

《 雞之盛宴 》$128 3 / 5
食完魚生又試下串燒🍢五款用雞皮同雞肉燒製嘅串燒🐔 雞皮脆卜卜,蔥燒雞髀肉同手羽先反而肉質頗鞋口要扣少少分🤏 比較欣賞嘅係免治雞肉串👍🏻有軟骨粒係入面好爽口🤤

《炸軟殼蟹壽司漢堡》$98 5/5 🌟🌟🌟🌟🌟
估唔到「寶物沉歸底」❗成晚最出色嘅竟然係呢款和洋𝘔𝘪𝘹 壽司漢堡🍣🍔創意十足之餘,用料亦都豪不吝嗇!

酥炸軟殼蟹有手板咁大隻🤪 連埋芝士、蛋黃醬同沙律菜等配料放埋入口,滋味更勝漢堡包🤤👍🏻

總括嚟講,成餐飯都好滿意,由食物嘅用料,去到食材嘅處理流程,每個細節都用心認真👍🏻 只係原先價錢都唔平,好在今次有用到電子現金券😎
  • 炸軟殼蟹壽司漢堡
  • 丸十壽司盛合
有無人同我一樣好鍾意喺朗豪坊最頂層逐層行落黎🤣而每次經過樓梯轉彎位都俾啲餐廳吸引咗😳今次終於去咗一直好想試嘅丸十!!丸十共有三間分店 而朗豪坊分店主打壽司🍣黎得當然要試佢地嘅壽司同刺身喇😌-🍣丸十特上壽司盛合 $368盛合包括三文魚籽、海膽、小柱、帶子、牡丹蝦、魷魚、深海池魚、吞拿魚面頰肉、油甘魚同大拖羅最正一定係濃郁香醇 入口即溶嘅大拖羅吞拿魚面頰肉就比較特別 充滿油香得黎又爽口~而彈牙嘅三文魚子同鮮甜足料嘅海膽都令人難以忘懷🤤-🍣丸十刺身中盛 $368包括帶子、中拖、笛吹鯛、甜蝦、深海池魚同鰹魚帶子清甜到好誇張 厚切嘅深海池魚非常爽口!其實一間餐廳用嘅料新唔新鮮真係一食就食得出!丸十係真係件件刺身同壽司都勁fresh!!👍🏻-🍢雞之盛宴 $128分別有免治雞肉串、雞腿肉、手羽先、雞胸軟骨同雞皮🐣餐廳選用日本南部雞 非常juicy而且唔會太油膩~最鍾意免治雞肉串 配上自家醬料好好味😛-🦀炸軟殼蟹壽司漢堡 $98唔知大家細個有無食過飯tastic😳呢個壽司漢堡就好似係飯tastic嘅昇級版💫以精米製成嘅漢堡飯團表層香脆 咬落又好軟熟🍙中間係原隻軟殼蟹、芝士、生菜同沙律醬整體食落唔會太油
有無人同我一樣好鍾意喺朗豪坊最頂層逐層行落黎🤣
而每次經過樓梯轉彎位都俾啲餐廳吸引咗😳
今次終於去咗一直好想試嘅丸十!!
丸十共有三間分店 而朗豪坊分店主打壽司🍣
黎得當然要試佢地嘅壽司刺身喇😌
🍣丸十特上壽司盛合 $368
最正一定係濃郁香醇 入口即溶嘅大拖羅
吞拿魚面頰肉就比較特別 充滿油香得黎又爽口~
而彈牙嘅三文魚子同鮮甜足料嘅海膽都令人難以忘懷🤤

🍣丸十刺身中盛 $368
包括帶子、中拖、笛吹鯛、甜蝦、深海池魚同鰹魚
帶子清甜到好誇張 厚切嘅深海池魚非常爽口!
其實一間餐廳用嘅料新唔新鮮真係一食就食得出!
丸十係真係件件刺身壽司都勁fresh!!👍🏻

🍢雞之盛宴 $128
分別有免治雞肉串、雞腿肉、手羽先、雞胸軟骨同雞皮🐣
餐廳選用日本南部雞 非常juicy而且唔會太油膩~
最鍾意免治雞肉串 配上自家醬料好好味😛

🦀炸軟殼蟹壽司漢堡 $98
唔知大家細個有無食過飯tastic😳
呢個壽司漢堡就好似係飯tastic嘅昇級版💫
以精米製成嘅漢堡飯團表層香脆 咬落又好軟熟🍙
中間係原隻軟殼蟹、芝士、生菜同沙律醬
整體食落唔會太油 有驚喜🤩
2022-03-25 1054 瀏覽
可能因為運送問題,好多食材都無,所以好多款食物都係無供應。🔹蝦味噌蝦花蝦烏冬 $168好濃蝦味,如果中意蝦既朋友就岩曬啦。🔸雞皮餃子 $78我好中意食雞皮,又中意食餃子,配埋個沙律醬。正。🔹鐵板燒日本南部地雞 $108啲雞好嫩好滑,好juicy,唔錯。🔹三文魚壽司 $18@1,深海池魚壽司 $38@1🔸炙燒帆立貝壽司 $38@1,松葉蟹肉軍艦 $48@1壽司味道一般,普普通通🔹三文魚籽軍艦 $38@1🔸黑豚腩肉 $28肥瘦適中,又多汁。
可能因為運送問題,好多食材都無,所以好多款食物都係無供應。

🔹蝦味噌蝦花蝦烏冬 $168
好濃蝦味,如果中意蝦既朋友就岩曬啦。

🔸雞皮餃子 $78
我好中意食雞皮,又中意食餃子,配埋個沙律醬。正。

🔹鐵板燒日本南部地雞 $108
啲雞好嫩好滑,好juicy,唔錯。

🔹三文魚壽司 $18@1,深海池魚壽司 $38@1
🔸炙燒帆立貝壽司 $38@1,松葉蟹肉軍艦 $48@1
壽司味道一般,普普通通

🔹三文魚籽軍艦 $38@1

🔸黑豚腩肉 $28
肥瘦適中,又多汁。