2021-06-02
午市黎到,舖頭冇乜人,唔洗等位入到去落單叫咗一份吉列豬扒定食同一份吉列大蝦生蠔定食🍤🦪落單後店員放低一兜芝麻,但完全冇講解兜芝麻係用黎做咩🤷🏻♀️依家睇番先知原來係磨碎加豬扒汁點豬扒食🤷🏻♀️唔明點解可以講都唔講劈響度就算🤷🏻♀️由於店員冇解釋,全餐飯我就用枱上嘅紫菜汁、豬扒汁配哂豬扒食🤷🏻♀️講番豬扒,熱辣辣炸起係脆,但豬扒係冇味嘅,側邊有黃芥末,但應該要配番芝麻豬扒汁先夾🤷🏻♀️一個字:難食🤷🏻♀️大蝦🍤同蠔🦪都好大隻,但蠔咬落去好腥好腥,一陣腥臭味🤢當下食完趕住番工,之後就大煲了🤮番工慢慢開始唔舒服,跟住又痾又嘔🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️難食都算,食物唔新鮮!!!!!睇番張單埋單每人仲要$160up🤷🏻♀️🤷🏻♀️總括而言,生蠔出事都算,本身都諗住當自己唔好彩,但原來因為店員冇解釋芝麻用法,連吉列豬扒都要冇味咁食🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️真心嬲咗🤷🏻♀️除咗完全唔值呢個價,仲貼錢買難受,一定冇下次😠
入到去落單叫咗一份吉列豬扒定食同一份吉列大蝦生蠔定食🍤🦪