LV3套餐除了可以免費暢飲日本清酒及SAPPORO生啤之外,最近仲做緊免費加時30分鐘!任點任食澳洲和牛、日本蠔、鮑魚、白鱔串等等,仲可以食足150分鐘(120分鐘 + 30分鐘)🤩 正呀!啱晒大胃J🤰🏻📄 LV3 120分鐘 澳洲和牛海鮮放題 $488(128品+)一入座送上豐富頭盤!有極上海鮮拼盤、牛肉拼盤🥩🦐🦪 想再食的話,頭盤肉類同海鮮係可以於LV3套餐QR Code任點!📲🌊 極上海鮮拼盤:日本蠔、蟶子、白鱔串,虎蝦、鮑魚、帆立貝🥩 牛肉頭盤:澳洲和牛特上牛肋肉、澳洲和牛上級牛胸腹肉、澳洲穀飼原塊牛板健、骨付牛肋肉、特選牛小排、牛舌、嚴選牛肩里肌肉、美國牛胸腹肉🍚 熟食自取:關東煮(蘿蔔、竹輪)、咖哩牛肉、炸物、白飯🧊 生冷自取:車厘茄、秋葵、翠玉瓜、菇菜類、西瓜、菠蘿、中華沙律、辣味八爪魚、辣味螺肉、草莓大福、喵爪福餅、焦糖和菓子、雜錦泡芙、罐裝及細支裝飲品🍦 雪糕機是日供應: 芒果味雪糕🤰🏻J妹仲有其他必點心水 : 澳洲和牛肉眼芯 (醬醃) 煙燻壺漬封門柳 (醬油味)香草蝦仁串甜椒蝦仁串蒲燒鰻魚燒日本原隻生蠔香草羊架 海魚魚干牛油金菇清酒煮蜆炸芝士年糕吉列炸蝦榴蓮炸

📄 LV3 120分鐘 澳洲和牛海鮮放題 $488
(128品+)

一入座送上豐富頭盤!有極上海鮮拼盤、牛肉拼盤🥩🦐🦪

🌊 極上海鮮拼盤:
日本蠔、蟶子、白鱔串,虎蝦、鮑魚、帆立貝

🥩 牛肉頭盤:

🍚 熟食自取:
關東煮(蘿蔔、竹輪)、咖哩牛肉、炸物、白飯

🧊 生冷自取:

🍦 雪糕機是日供應:
芒果味雪糕

🤰🏻J妹仲有其他必點心水 :
澳洲和牛肉眼芯 (醬醃)
煙燻壺漬封門柳 (醬油味)
香草蝦仁串
燒香蕉朱古力綿花糖
鹽燒三文魚鰭
原條魷魚筒

_______________

佐賀燒肉谷 (屯門市廣場1期) (屯門)
屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3229號舖

_______________
2024-06-27 53 瀏覽
屯門都好多燒肉放題,今次黎左佐賀燒肉谷食😎餐廳環境:餐廳門口充滿傳統日式嘅佈置,兩面嘅空間和座位都十分大同廣闊,而且作為日式燒烤嘅餐廳嚟講,唔覺有太濃烈嘅燒烤味🤩🤩🤩✨LV4:日本佐賀 A4和牛我哋今次食佐賀A4和牛切、和牛肩胛、和牛薄炙燒牛肋肉😍主打嘅和牛系列都十分出色,食落非常入味,亦都有入口即溶嘅感覺😋😋😋✨海鮮放題🫶🏻痛風海鮮祭有一大盤海鮮類別(大蝦,鮑魚,生蠔,蟶子)😍意想不到餐廳提供嘅海鮮十分新鮮,大蝦同鮑魚大大隻👍🏻👍🏻👍🏻生蠔同聖子,食落都十分爽口同彈牙🤩🤩✨自助區有好多唔同種類嘅汽水,果汁同茶選擇,亦都有雪糕機同咖啡機,基本上適合晒唔同人嘅喜好。最正係雪糕放題,岩哂大人小朋友🤣🤣而且仲有清酒等選擇,同朋友情侶黎都係好好既選擇🙌🏻🙌🏻佐賀燒肉谷 (屯門市廣場1期) (屯門)屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3229號舖

屯門都好多燒肉放題,今次黎左佐賀燒肉谷食😎

餐廳環境:

✨LV4:日本佐賀 A4和牛
我哋今次食佐賀A4和牛切、和牛肩胛、和牛薄炙燒牛肋肉😍

✨海鮮放題🫶🏻痛風海鮮祭

✨自助區

佐賀燒肉谷 (屯門市廣場1期) (屯門)
屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3229號舖
2024-06-26 37 瀏覽
呢間d肉類好新鮮,又有少量海鮮,青口好味,普遍食物質素都幾好👍熟食料理都不錯,飲品種類都多,環境坐得舒服,特別要讚員工,服務態度非常好,今時今日好少見,平日288/位,絕對有下次👍👍

特別推介,牛肩里肌肉👍
青口
特別推介,牛肩里肌肉👍
青口
2024-06-23 39 瀏覽
我哋揀咗LV3既澳洲和牛海鮮放題,佢個和牛拼盤同海鮮拼盤超吸引😍除咗個頭盤之外仲可以另加其他種類嘅牛同埋炸物,仲可以自己出去攞小食同埋甜品,食完之後仲可以自製一杯雪糕🤤🤤
彤爸今日難得放假同我橕檯腳話想食燒肉,我地揀咗呢間《佐賀燒肉谷》一入到去既環境好舒服,枱同枱之間好有空間感,職員服務態度非常好👍🏻店內有圍裙提供比客人👍🏻💁🏻‍♀️今日叫左*level 3澳洲和牛海鮮放題*超過128種食物選擇😍,自助區仲有超過40款嘅美食無限追加,飲品都有好多款,仲有熱飲嘅咖啡,湯,甜品….太多不能一一盡錄😌重點嚟啦📢📢🐮一坐低先送上一盤樓梯和牛燒肉拼盤,同埋一碟煙燻壺漬封門柳🔛有成30厘米長🤩,味道幼嫩,而且超濃郁!最鍾意食😍呢個每一個唔同部位嘅和牛都好高質,牛味都好濃👍🏻 又唔會太肥,牛魔王即我地岩哂自家製嘅醬芥末醬同海鮮醬 大愛😍🦞痛風海鮮祭拼盤🔛有日本蠔、白鱔、虎蝦、蟶子、鮑魚同埋帆立貝,樣樣都係回本位日本蠔、虎蝦等等既海鮮都係可以無限追加羊架 雞肉亦非常之出色👍🏻職員🧑‍💼👩‍💼好樂意為你服務,經常幫手收碟,換網等等…真係大滿足的一餐,性價比高🔝和牛,海鮮好出色,下次一定會再嚟食🙌🏻

店內有圍裙提供比客人👍🏻

重點嚟啦📢📢

自家製嘅醬芥末醬同海鮮醬 大愛😍

日本蠔、虎蝦等等既海鮮都係可以無限追加
羊架 雞肉亦非常之出色👍🏻

2024-06-21 41 瀏覽
每次來都係為咗封門柳,原條上仲要任食絕對係無得輸!今次見到餐牌有新菜品:和牛。一試之下有驚喜,感覺似去澳門食緊新鮮出爐軟熟牛肉乾,真心推薦要試。職員態度好友善,仲可以做會員儲積分變折扣。對於我呢件不下十次嘅回頭客,呢間餐廳水準保持心水 top 3 之一。
每次來都係為咗封門柳,原條上仲要任食絕對係無得輸!

2024-06-21
慶祝紀念
紀念日
用餐優惠
現金券
  • 煙燻壺漬封門柳
2024-06-19 41 瀏覽
一向好鍾意食燒肉嘅我😌最近就同老公去咗屯門市中心嘅佐賀燒肉谷試咗佢哋嘅澳洲和牛海鮮放題 有好多美食選擇和牛肉質鮮嫩 而且好多款海鮮可以任食😋-佢哋會先上頭盤 頭盤包含各款牛肉同海鮮🥩牛肉澳洲和牛肉眼芯(醬醃)澳洲和牛 - 特上牛肋肉(原味)澳洲和牛 -特上牛肋肉(醬醃厚切)澳洲和牛 -上級牛胸肉(原味、燒汁、黑椒、蒜蓉味噌、辛味)厚燒牛舌(鹽味)熱愛食牛嘅我 真係好鍾意佢哋嘅澳洲和牛每一個部位嘅牛都好香 肉質好鮮嫩😋-🐓雞肉羊肉炭火赤雞燒(生磨芥末)、香草羊架 雞肉同羊肉嘅肉質都好鮮嫩 而且醃製過好香👍🏻-🦞海鮮原條魷魚筒、大海老 、醤燒廣島蠔 鹽燒三文魚鰭、蒲燒鰻魚 海魚魚乾花魚一夜乾、原隻鮑魚燒、燒日本原隻生蠔每份海鮮嘅份量都好有驚喜 好大隻例如鮑魚同埋生蠔都好肥美 燒完之後亦都保留到佢哋嘅鮮味估唔到燒肉放題都有咁高質素嘅海鮮😍-除此之外 仲可以用QR code下單唔同嘅美食有主食、炸物同甜品等 任君選擇😋亦都有自助雪糕🍦及飲品區最特別係有自助紫菜飯 可以自己加入大量紫菜😍店員服務非常好 會教我哋燒肉嘅次序仲為我哋送上唔同嘅醬汁 令到我哋可以食到唔同層次嘅味道🥰下次絕對會再嚟試吓唔
一向好鍾意食燒肉嘅我😌
最近就同老公去咗屯門市中心嘅佐賀燒肉谷
試咗佢哋嘅澳洲和牛海鮮放題 有好多美食選擇
和牛肉質鮮嫩 而且好多款海鮮可以任食😋
佢哋會先上頭盤 頭盤包含各款牛肉同海鮮
🥩牛肉
澳洲和牛肉眼芯(醬醃)
澳洲和牛 - 特上牛肋肉(原味)
澳洲和牛 -特上牛肋肉(醬醃厚切)
澳洲和牛 -上級牛胸肉(原味、燒汁、黑椒、蒜蓉味噌、辛味)
厚燒牛舌(鹽味)
熱愛食牛嘅我 真係好鍾意佢哋嘅澳洲和牛
每一個部位嘅牛都好香 肉質好鮮嫩😋
🐓雞肉羊肉
炭火赤雞燒(生磨芥末)、香草羊架
雞肉同羊肉嘅肉質都好鮮嫩 而且醃製過好香👍🏻
🦞海鮮
原條魷魚筒、大海老 、醤燒廣島蠔
鹽燒三文魚鰭、蒲燒鰻魚 海魚魚乾
花魚一夜乾、原隻鮑魚燒、燒日本原隻生蠔
每份海鮮嘅份量都好有驚喜 好大隻
例如鮑魚同埋生蠔都好肥美 燒完之後亦都保留到佢哋嘅鮮味
估唔到燒肉放題都有咁高質素嘅海鮮😍
除此之外 仲可以用QR code下單唔同嘅美食
有主食、炸物同甜品等 任君選擇😋
亦都有自助雪糕🍦及飲品區
最特別係有自助紫菜飯 可以自己加入大量紫菜😍
店員服務非常好 會教我哋燒肉嘅次序
仲為我哋送上唔同嘅醬汁 令到我哋可以食到唔同層次嘅味道🥰
下次絕對會再嚟試吓唔同嘅放題菜單👍🏻

2024-06-18 34 瀏覽
之前已試過午餐,今次一行五人試晚餐,牛肉質素有驚喜,肉質juicy, 海鮮不過不失,其餘小食甜品選擇亦很多,服務員態度亦很好,會再下次幫襯希望食物水準可以keep住
希望食物水準可以keep住

2024-06-18
  • 煙燻壺漬封門柳
2024-06-17 31 瀏覽
今晚約左朋友試下新餐廳,在openrice 找到這間,很容易book位,就一於試下佢啦。食物多種類,又有飲品甜品,非常豐富,店員服務質素非常好,上菜速度非常快,沒有漏單。下次一定再來。
2024-06-17
2024-06-16 31 瀏覽
父親節同爸爸出嚟食父親節午餐,一早喺OpenRice book定枱,好方便。一黎就揀左Lv4 佐賀和牛放題,啲肉好好食,滿滿油香,入口即溶。其他野食都幾好,蝦,蠔,鰻魚,沙律都好食。啤酒清酒仲任飲。店員服務都好好,不時關心有咩需要同主動收碟。好好既體驗。
一黎就揀左Lv4 佐賀和牛放題
,啲肉好好食,滿滿油香,入口即溶。
其他野食都幾好,蝦,蠔,鰻魚,沙律都好食。啤酒清酒仲任飲。

店員服務都好好,不時關心有咩需要同主動收碟。好好既體驗。
1931 瀏覽
2024-06-16
慶祝紀念
父親節
今日特登入嚟屯門行街買完嘢就入嚟呢間餐廳食吓燒肉順便獎勵自己考咗個韓文試雖然我好鍾意韓國文化但係燒肉嚟講 都會揀返日式睇相見到呢間啲牛唔錯仲係放題任食 可以食到好多放題套餐分咗4個level當中時間、品數、價錢唔同我哋揀咗中LV3 120分鐘澳洲和牛海鮮放題(128品+)- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -1. LV3 120分鐘 澳洲和牛海鮮放題(128品+)呢個套餐都有幾款靚牛可叫我哋每樣叫咗少少 嚟到見佢係用天梯咁上感覺好高級咁 同埋啱晒比人打卡下而上有(一)美國牛胸腹肉、(二)嚴選牛肩里肌肉、(三)牛舌、(四)特選牛小排、(五)骨付牛肋肉、(六)澳洲穀飼原塊牛板健、(七)澳洲和牛-上級牛胸腹肉、同埋(八)澳洲和牛-特上牛肋肉 我最鍾意就係(三)同埋(六)牛舌爽口得嚟唔腥 牛板健就入口即溶唔想食牛 都可以叫其他豬雞魚肉/羊架另外仲有唔同海鮮裝埋嘅拼盤添我哋叫咗帆立貝、鮑魚、生蠔、蟶子鰻魚同埋海老 樣樣望落個size都好大而且都幾新鮮 就算燒熟咗都唔會覺得乾柴我最鍾意就係生蠔同埋鰻魚!!唔夠嘅話都仲有其他炸物可叫咖~炸雞軟骨
今日特登入嚟屯門行街
買完嘢就入嚟呢間餐廳食吓燒肉
順便獎勵自己考咗個韓文試
雖然我好鍾意韓國文化
但係燒肉嚟講 都會揀返日式
睇相見到呢間啲牛唔錯
仲係放題任食 可以食到好多
放題套餐分咗4個level
當中時間、品數、價錢唔同
我哋揀咗中LV3 120分鐘
澳洲和牛海鮮放題(128品+)

1. LV3 120分鐘 澳洲和牛海鮮放題(128品+)
呢個套餐都有幾款靚牛可叫
我哋每樣叫咗少少 嚟到見佢係用天梯咁上
感覺好高級咁 同埋啱晒比人打卡
下而上有(一)美國牛胸腹肉、
(二)嚴選牛肩里肌肉、(三)牛舌、
(四)特選牛小排、(五)骨付牛肋肉、
(六)澳洲穀飼原塊牛板健、
(七)澳洲和牛-上級牛胸腹肉、
同埋(八)澳洲和牛-特上牛肋肉
我最鍾意就係(三)同埋(六)
牛舌爽口得嚟唔腥 牛板健就入口即溶
唔想食牛 都可以叫其他豬雞魚肉/羊架
牛肉、海鮮
豬牛雞肉、生蠔
嚴選牛肩里肌肉
牛舌

另外仲有唔同海鮮裝埋嘅拼盤添
我哋叫咗帆立貝、鮑魚、生蠔、蟶子
鰻魚同埋海老 樣樣望落個size都好大
而且都幾新鮮 就算燒熟咗都唔會覺得乾柴
我最鍾意就係生蠔同埋鰻魚!!
唔夠嘅話都仲有其他炸物可叫咖~
炸雞軟骨、炸蝦、榴連炸彈同埋椰奶好好食
出面除咗有飲品、甜品、冷盤、少量熱食外
仲可以自己調配一個足料佐賀紫菜飯
加咗好多櫻花蝦、紫菜、木魚絲、芝麻
海鮮
鰻魚
炸物
炸椰奶
2024-06-13 55 瀏覽
難得唔洗返工,約埋朋友去食好野,我地揀左食燒肉放題😍 佢好多嘢食,仲要價錢合理!可以有90分鐘任食!所以真係好正!我哋揀咗澳洲和牛海鮮放題,佢超多唔同嘅牛肉類可以選擇,揀咗個牛嘅類型之後佢仲可以有唔同嘅醬汁去到醃製都有得揀!牛肩胛同牛小排都係好推介!而佢既海鮮都好豐富,有大蝦、生蠔、元貝、鮑魚!海鮮仲可以任叫!🦐除此之外,佢仲有雞肉、豬肉、炸物、同埋一啲熟食!佢喺自助吧嘅位置有紫菜飯可以自己去到調製、又有蔬菜、薯條、咖喱、牛角包,仲有每次食放題都會食嘅雪糕!佢係自己唧出嚟嘅😍而且佢係超級多飲品嘅選擇,想飲甜嘅、有氣、茶嘅都有😝佢仲有一啲甜品可以選擇!所以呢個放題真係非常之豐富!

2024-06-10 37 瀏覽
依排成日落雨唔敢去戶外,行下街食下野就最好既節目,考試前同阿囡近近地去屯市既「佐賀燒肉谷」食放題再行街,緩和下考試壓力,已經令佢好開心🤭我哋今次揀左Lv3澳洲和牛海鮮放題,128品類肉類和配料任食,加送極上海鮮拼盤一份,真係好豐富🔥燒肉先送上一份包羅萬有既拼盤,梯級擺法一目了然🤩。有牛腹肉、牛肩里肌、牛舌、牛小排、牛肋肉、穀飼牛板健、特上牛肋肉、澳洲和牛上級胸腹肉、煙燻壼漬封門柳共九款不同的牛,唔夠食可以用QR code加單。牛小排油脂甘腴🥩,肉味香濃,食完2片立即再追加。牛腹肉、牛肩里肌、牛板腱各有特色,口感突出。壼漬封門柳原條醃製煙燻,要花點時間燒熟,醬汁鹹甜味相融,提升肉味,肉質稔滑,誠意十足。海鮮拼盤一樣夠晒足料,有鮑魚、蠔、蟶子、帆立貝、鰻魚、鮮蝦串、門鱔片。最驚喜一定係燒鰻魚,超級厚肉,仲可以邊燒邊搽上燒汁,燒熟後雪白的鰻魚肉結實爽彈,魚味濃郁,口感實在。生蠔、鮑魚、帆立貝燒熟後都仲好大隻,味道鮮甜,還可加點蒜茸醬一齊燒,更惹味,鮮蝦和蟶子肉質結實鮮甜。除左肉類海鮮,自助食物區仲有一啲熟食可以拎,雪櫃內亦有多款蔬菜、菇菌類和水果,小紫薯和菠蘿係我哋至愛。仲有日式前菜辣味八爪

燒肉先送上一份包羅萬有既拼盤,梯級擺法一目了然🤩。

除左肉類海鮮,自助食物區仲有一啲熟食可以拎,雪櫃內亦有多款蔬菜、菇菌類和水果,小紫薯和菠蘿係我哋至愛。仲有日式前菜辣味八爪魚、螺肉、中華沙律等。

最後唔少得甜品,有自製軟雪糕機🍨,有朱古力味和柚子味,冰凍又夠晒Fresh。另外亦有一些小甜品和原盒豆腐花,小朋友最喜歡既就係燒棉花糖🍭,玩個不亦樂乎🤭飲品都係自助既,凍飲有多款罐裝汽水果汁,熱飲亦可自斟咖啡、朱古力、特色茶品等。

100分鐘有啲唔夠皮😂因為真係太多野食,燒肉質素又好,又坐得舒服唔迫,店員仲不時會過來幫客人換燒烤盤和清理枱面垃圾,真係好貼心,我哋都食得好開心🥳
2024-05-14
2024-06-10 31 瀏覽
突然想食燒肉,經過呢間燒肉店,俾佢既佐賀A4和牛吸引住,決定豪一次試試,$688加一。 除左可以任食佐賀A4和牛,仲有澳洲和牛、海鮮同任飲清酒、啤酒,食物多達140品。 海鮮包括生蠔、蝦、鮑魚、帶子、聖子等,海鮮質素都很好,大大隻,好新鮮👍仲有原條魷魚🤩 至於A4和牛,片片雪花紋,牛脂重。推薦牛角切,燒完原粒放入口,成口充斥住牛脂,勁正。每次上餐,都一定附上紙牌,分清楚部位。 餐廳另有自助區,有少量熟食、甜品、飲品同蔬菜提供。甜品除了大福、泡芙、布丁,仲有軟雪糕同糖果任食。 餐廳座位都闊落,有BB凳提供,仲有圍裙供使用。

餐廳座位都闊落,有BB凳提供,仲有圍裙供使用。
2024-06-08 49 瀏覽
之前喺荃灣大鴻輝食過佐賀燒肉谷嘅Level 2今次同朋友嚟屯門市中心食佢嘅 Level 3 澳洲和牛海鮮放題🫡 入到去餐廳望落已經好大好乾淨出面自助吧嘅嘢都幾豐富首先有白飯可以自己加木魚絲、櫻花蝦乾等等跟住有雪糕機 今日見佢有柚子味同朱古力味另外都有熟食吧枱 例如雞翼、薯條等等 雪櫃亦都有唔少蔬菜種類 例如紫薯仔、翠肉瓜、生菜等等飲品種類都好多 大部分都喺Lotte牌子嘅飲品佐賀燒肉谷提供嘅醬汁都好特別 尤其喺中間嘅蜜糖芥末醬 真係好正😊首先上咗牛肉拼盤,有牛舌、澳洲和牛、牛小排、牛肩里,種類好多,掃描佢嘅QR code落單,入面仲有豚肉、雞肉,羊架而佢嘅鹽漬封門柳都好高質!仲喺任叫而我個人最推薦喺佢嘅澳洲和牛肉眼芯,唔好燒太耐,真喺入口口感好好,喺咁多款肉類入面最好食!接住喺海鮮拼盤,有生蠔、鮑魚、鱔、海蝦、蟶子同扇貝因為我個人覺得連殼落去燒好難燒 特別喺啲殼好易燒爛 所以我嘅方法喺叫一兜牛油金菇 食完留返個錫紙兜 連埋牛油 將啲海鮮去殼落去燒 加埋燒肉谷蒜醬 又易燒又好食😁 除咗呢啲之外,仲可以任叫燒三文魚鰭、清酒煮蜆、法國螺等嘅海鮮,十分豐富甜品嚟講 我最推薦焦糖蕃薯粒 佢一客已
之前喺荃灣大鴻輝食過佐賀燒肉谷嘅Level 2
入到去餐廳望落已經好大好乾淨

出面自助吧嘅嘢都幾豐富
首先有白飯可以自己加木魚絲、櫻花蝦乾等等
跟住有雪糕機 今日見佢有柚子味同朱古力味
另外都有熟食吧枱 例如雞翼、薯條等等
雪櫃亦都有唔少蔬菜種類 例如紫薯仔、翠肉瓜、生菜等等
飲品種類都好多 大部分都喺Lotte牌子嘅飲品

而佢嘅鹽漬封門柳都好高質!仲喺任叫
澳洲和牛肉眼芯

鹽漬封門柳

接住喺海鮮拼盤,有生蠔、鮑魚、鱔、海蝦、蟶子同扇貝
因為我個人覺得連殼落去燒好難燒 特別喺啲殼好易燒爛

甜品嚟講 我最推薦焦糖蕃薯粒 佢一客已經有好多 甜甜地好好食
仲有佢嘅朱古力雪糕 連我朋友都話朱古力味幾濃幾好食🤤

兩位連埋加一埋單$1xxx 但喺可以食足2小時,仲有任食海鮮,值呀!
澳洲和牛肉眼芯
鹽漬封門柳