2024-06-13 55 瀏覽
難得唔洗返工,約埋朋友去食好野,我地揀左食燒肉放題😍 佢好多嘢食,仲要價錢合理!可以有90分鐘任食!所以真係好正!我哋揀咗澳洲和牛海鮮放題,佢超多唔同嘅牛肉類可以選擇,揀咗個牛嘅類型之後佢仲可以有唔同嘅醬汁去到醃製都有得揀!牛肩胛同牛小排都係好推介!而佢既海鮮都好豐富,有大蝦、生蠔、元貝、鮑魚!海鮮仲可以任叫!🦐除此之外,佢仲有雞肉、豬肉、炸物、同埋一啲熟食!佢喺自助吧嘅位置有紫菜飯可以自己去到調製、又有蔬菜、薯條、咖喱、牛角包,仲有每次食放題都會食嘅雪糕!佢係自己唧出嚟嘅😍而且佢係超級多飲品嘅選擇,想飲甜嘅、有氣、茶嘅都有😝佢仲有一啲甜品可以選擇!所以呢個放題真係非常之豐富!