2024-08-01 770 瀏覽
近排朋友分享就係呢間「八幡屋涮涮鍋」喺旺角,就連任食火鍋都可以有咁高質嘅食物。今日剛好大家夾到時間可以聚會食飯,我哋就一齊黎試試晚餐240分鐘刺身海鮮火鍋之盛宴D4套餐:沙嗲湯底🍲推介指數🌿🌿🌿🌿🌿呢個湯底正!足夠嘅香,湯底醇厚,特別適合火鍋。 可能係由細到大嘅情意結,本身自己都好怕一啲好淡茂茂嘅沙嗲湯,但係呢一度嘅沙嗲湯完全係啱晒我嘅心水,好香濃嘅沙嗲香味,而且加埋其他肉類一齊食,啲湯汁仲要黐埋上去啲肉上面,完全係超爽,唔使特別點醬汁都已經好好食!刺身拼盤🍣推介指數🌿🌿🌿🌿🌿任食刺身,我哋就揀左最想食嘅三文魚、帶子、甜蝦、希靈魚、螺肉、八爪魚同鮑片嚟食,新鮮爽口,正! 我個人係好鍾意食三文魚!! 就算去日本壽司餐廳店舖都係食三文魚為主,呢一度嘅三文魚完全係符合水平,非常之新鮮,而且油脂味道好濃郁,好厚身!! 淨係食三文魚刺身,講真都已經回本左三分之一!!日本A4黑毛和牛🥩推介指數🌿🌿🌿🌿🌿嚟到八幡屋,就一定要試呢款和牛!牛肉質地鮮嫩, 用嚟打邊爐之後,加埋呢個沙嗲湯底,肉味更添美味,實在令人津津樂道。龍蝦🦞推介指數🌿🌿🌿🌿黎到呢度點可以唔食到海鮮呢!龍蝦肉質鮮甜,滋味無窮!! 呢度嘅

沙嗲湯底🍲

刺身拼盤🍣

日本A4黑毛和牛🥩

龍蝦🦞

推介指數🌿🌿🌿🌿

黎到呢度點可以唔食到海鮮呢!龍蝦肉質鮮甜,滋味無窮!! 呢度嘅龍蝦本身 真係好鮮甜同埋好大隻!! 本身都以為係細細隻嘅龍蝦,點知一上枱係咁大隻都有啲嚇親!! 食幾隻就已經好滿足!! 啖啖肉嘅滋味真係冇得輸!!

無論係火鍋刺身,還是甜品,「八幡屋涮涮鍋」就真係一流!價錢合理又兼地點方便,即刻約埋啲兄弟姊妹都試試吓啦!👍🏻💖
2024-07-29 451 瀏覽
叫咗D4 日本黑毛和牛火鍋set。叫咗鴛鴦湯底,豬骨湯併昆布清湯,兩隻湯底都清清甜甜,加埋啲海鮮,鮮甜味出嚟。先來龍蝦刺身,爆膏龍蝦, 肉質飽滿。海鮮盤,叫咗鮑魚、大蝦、青口、海螺,仲有大蜆同海蠔,充滿海水鮮味,火鍋湯底,越煲越濃。刺身,鮮甜大件,叫咗三文魚、赤蝦、帶子、赤背等等日本黑毛和牛,雪花分布均勻,好大塊,肉質彈牙,牛肉味濃郁。手打墨魚滑,彈牙爽口。燒大蝦,size好大隻,肉質鮮甜爽口。好多唔同種類嘅蔬菜、丸類、海鮮等等任拎。
叫咗D4 日本黑毛和牛火鍋set。

先來龍蝦刺身,爆膏龍蝦, 肉質飽滿。

刺身,鮮甜大件,叫咗三文魚、赤蝦、帶子、赤背等等

日本黑毛和牛,雪花分布均勻,好大塊,肉質彈牙,牛肉味濃郁。

手打墨魚滑,彈牙爽口。

燒大蝦,size好大隻,肉質鮮甜爽口。

好多唔同種類嘅蔬菜、丸類、海鮮等等任拎。
2024-07-28 1079 瀏覽
火鍋控不能錯過👏🏻八幡屋涮涮鍋📍位於旺角瓊華中心刺身海鮮火鍋放題一個價錢食到飽😄任飲啤酒🍻任食靚牛肉叫左套餐C3 套餐👍🏻 🥩澳洲M5和牛燒肉套餐澳洲M5和牛 、美國進口牛肉、豚腩片、牛肩胛、黑豚肉~多款進口肉類任食一次次食均刺身+壽司+海鮮+自選肉類+燒物+揚物+自助吧任食+清酒任飲😁宜家係5:30pm前入座買一送一優惠🈹一人價錢兩個人勁抵啊!仲有🍦雪條任食📍旺角彌敦道628號瓊華中心12樓
火鍋控不能錯過👏🏻八幡屋涮涮鍋
📍位於旺角瓊華中心刺身海鮮火鍋放題

一個價錢食到飽😄任飲啤酒🍻任食靚牛肉
叫左套餐C3 套餐👍🏻 🥩澳洲M5和牛燒肉套餐

澳洲M5和牛 、美國進口牛肉、豚腩片、
牛肩胛、黑豚肉~多款進口肉類任食

一次次食均刺身壽司+海鮮+自選肉類+
燒物+揚物+自助吧任食+清酒任飲

😁宜家係5:30pm前入座買一送一優惠🈹
一人價錢兩個人勁抵啊!仲有🍦雪條任食

📍旺角彌敦道628號瓊華中心12樓
2024-07-13 3003 瀏覽
上週,我和我的六位朋友預約了八幡屋涮涮鍋,期待能享受一頓美味的晚餐。但不幸的是,這次的經歷讓我們大失所望,主要問題出在座位安排和員工的服務態度上。首先,當我們抵達餐廳時,便立刻感受到了服務的不專業。雖然我們已經提前預約,但到場後卻被告知必須分成兩組,坐在餐廳兩端的兩個小桌。這種突如其來的變動讓我們非常困惑,因為我們期望能夠坐在一起分享這次的聚餐。我們嘗試與接待我們的服務員溝通,希望能找到一個適合7人同坐的解決方案。然而,服務員的回應卻是出乎意料的冷淡。她只是簡單地告訴我們,餐廳內沒有足夠大的空桌可以安排,且她的語氣中透露出明顯的不耐煩。我們試圖解釋這樣的安排會破壞我們的聚會氣氛,但她似乎對此毫無關心,甚至沒有提供任何替代方案或道歉。進一步觀察餐廳的座位安排後,我們注意到餐廳內部確實有空出的大桌,且在我們用餐期間也未有其他客人使用。這種情況讓我們感到非常不公平和被忽視,我們的預約似乎沒有受到應有的重視。除了座位問題,員工的整體服務態度也令人失望。在用餐過程中,我們發現服務員對我們的需求反應遲鈍,無論是點餐還是請求服務時,都缺乏基本的熱情和專業性。這讓我們整體的用餐體驗大打折扣。更令人沮喪

更令人沮喪的是,當我們試圖向餐廳管理層反映這些問題時,所得到的反應與服務員相仿,缺乏誠意和解決問題的積極性。這種經驗讓我們感到不僅是被忽視,更是被輕視。

總的來說,這次在八幡屋涮涮鍋的經驗極為不愉快。從座位安排的混亂到員工服務態度的不專業,每一方面都讓我們感到失望。對於一個注重顧客體驗的餐飲業來說,這樣的表現是無法接受的。未來,我不僅不會再訪這家餐廳,也不會推薦給任何朋友或家人。我真誠地希望八幡屋涮涮鍋能夠對這次的反饋加以重視,從根本上改善他們的服務質量和顧客關懷。
2024-07-13 2221 瀏覽
"(∩>ω<∩)"💞🫶🏻好耐冇食放題,今日就同男朋友舊地重遊,去咗一間我哋好耐之前好鍾意食嘅放題店🥳,自從搬離左市區之後就好耐冇再去旺角行街😂(⸝⸝o̴̶̷᷄ ·̭ o̴̶̷̥᷅⸝⸝)我記得呢一間餐廳以前成日都大排長龍🥲好彩今日我哋食早鳥唔使等位🥰yeah.入邊嘅裝修同以前一樣都係好多達摩公仔🥳每一次嚟都會令我勾起去日本嘅回憶。8ᴗ8今次除咗瘋狂食打邊爐嘅M5和牛肉之外,我哋都點咗d 海鮮同刺身壽司個啲👍🏻想讚吓呢一間餐廳佢哋嘅冷氣真係好夠涼🤣🧊,大熱天時食打邊爐真係要好大勇氣😂好彩呢度涼浸浸🫶🏻‼️扺食優惠:C3餐5:30pm前入座就有買一送一‼️推介

‼️扺食優惠:C3餐5:30pm前入座就有買一送一‼️推介
2024-06-28
2024-07-08 1983 瀏覽
今日想同大家推薦旺角瓊華中心嘅八幡屋刷刷鍋嘅D4餐,放題240分鐘。真心覺得真係好抵。所以就想推薦俾大家。舖頭裝潢好時尚,環境好乾淨舒服,服務員態度又親切,好適合一家大細一齊嚟食。環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️開胃菜我哋叫咗好多小食,炸饅頭、章魚小丸子、網燒春卷、炸蝦三文治、炸芋丸等其他嘅炸物。每個都香脆可口,油而不膩。尤其係炸饅頭,加埋煉奶真係好好食。小食拼盤:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️A4黑毛和牛係呢個套餐嘅主打,肉質鮮嫩,入口即溶,係頂級嘅和牛肉。放落壽喜燒湯底煮熟之後,味道更加美味。海鮮亦都係任食嘅,所以我哋叫咗海鮮拼盤,鮑魚、青口、大蜆、扇貝、帆立貝等其他海鮮放落去煮,味道非常新鮮,使整鍋湯變得非常鮮甜。仲有龍蝦肉任食,非常彈牙,而且好大隻,好食到吮手指。仲有啤酒任飲,多款啤酒任君選擇,食住美味嘅食物之餘仲可以嚟一杯。食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

小食拼盤:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
之前同女朋友諗住喺旺角食晚飯,搵咗好耐都冇乜頭緒食乜嘢。跟住女朋友話想食日本嘢,跟住就搵到呢間【八幡屋涮涮鍋】。睇咗個餐牌,真係有好多食材,好多選擇,而且哈根達斯嘅雪糕都可以無限任食,啤酒都可以無限任飲。覺得性價比好好,就諗住同女朋友喺呢度食埋晚餐。我哋叫咗兩個【240分鐘刺身海鮮火鍋之盛宴D4】。主角係【日本A4黑毛和牛】配【沙嗲湯】,【日本A4黑毛和牛】嘅肉質真係真係真係非常滑嫩,從來都冇食過咁高級嘅牛肉,我同女朋友都驚艷咗。跟住【沙嗲湯】非常香濃,涮任何食材都係非常有胃口嘅。【刺身拼盤】真係估唔到種類繁多,各類海鮮刺身都可以食到!而【海鮮盛宴】都係一大堆海鮮可以攞嚟涮鍋,非常鮮美。【龍蝦】都非常值得一提,肉好飽滿,鮮嫩多汁。我同女朋友真係食得好開心,佢話下次一定仲要再帶佢嚟食!

我哋叫咗兩個【240分鐘刺身海鮮火鍋之盛宴D4】。

刺身拼盤】真係估唔到種類繁多,各類海鮮刺身都可以食到!

而【海鮮盛宴】都係一大堆海鮮可以攞嚟涮鍋,非常鮮美。

【龍蝦】都非常值得一提,肉好飽滿,鮮嫩多汁。

我同女朋友真係食得好開心,佢話下次一定仲要再帶佢嚟食!
2024-07-04 1055 瀏覽
今日係我家主子既生日,諗唔到食咩就諗住食八幡屋,打開問有冇枱嘅時候佢仲同我哋講話如果食C3 套餐,5點半前入座有買一送一優惠🫶🏻聽到佢話即刻有位就同朋友狗衝上去!,趕到上去時間岩岩好。入座後真奔雪糕櫃,掃返幾支雪條先🍦,如果唔係真係會熱到暈低M5和牛真係同平價餐個隻唔同,好食勁多,雖然係澳洲牛但係都可以媲美日本牛‼️完全冇誇張嘅成份,食落口牛肉味香濃,我自己最鍾意就係佢個牛肩胛😌,淥一淥就食得😏,瘋狂點,我諗同朋友起碼食左10碟🤣另外值得一提嘅就係串燒,佢哋嘅串燒都好唔錯,尤其是係蝦同埋魚🤫,蝦肉彈牙又鮮甜🥰魚唔腥!可以trytry!

2024-07-01 1115 瀏覽
好耐已經冇食放題,呢呢間放題質素都唔錯💜,一開頭我哋諗住淨係食肉,所以就叫咗個M5和牛拼盤😆,肉質細嫩又重肉香,可以比⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️之後見到每一台都有點刺身同埋海鮮,我哋都叫埋一份🤪,估唔到選擇都幾多😱。放入火鍋度煮嘅螺同扇貝勁大粒肉!強烈建議一定要點💘。如果湯底先放海鮮同埋菜,咁就會令到湯頭更加鮮甜🔎。刺身方面都好唔錯,每一篇三文魚都極為肥美☺️,全部厚切,師傅一啲都唔吝嗇🤣🤣,叫左3round都已經有少少飽🤣所以建議大家可以每樣嘢嗌一round先,咩都試吓🤣🤣呢度真係太多多款式了🥳5:30pm前入座有買一送一優惠❣️如果可以食早啲就梗係早啲食啦🙈抵食好多

5:30pm前入座有買一送一優惠❣️
如果可以食早啲就梗係早啲食啦🙈抵食好多

2024-06-30 1141 瀏覽
到底而家啲放題店係咪唔使賺錢😱😱😱,依一間嘢,只要你係食C餐又5:30之前入座,可以有買1️⃣送1️⃣優惠🫣我最估唔到嘅喺呢度竟然可以叫龍蝦😋仲要係冷盤🤩啱晒我🥳旁邊配埋生蠔醬汁,少少辣更加惹味😎另外我仲好鍾意食呢度嘅串燒,因為全部都係即叫即製😏送上枱嘅時候仲係熱辣辣! 火鍋方面肉類就要用QR code去點,so far冇漏單或者上錯嘅情況👍🏻。如果你同我一樣都係鍾意食丸嘅話就要出去自助枱嗰度自己揀🤫個人認為呢度嘅丸類最好食就係墨魚丸‼️彈牙得黎又真係有墨魚粒,食落去好香。下次都會帶我媽咪嚟食,因為佢勁鍾意食龍蝦,佢見到咁多膏一定覺得好正😆😆😆

2024-06-28 873 瀏覽
🔆5:30pm前入座就有買一送一🔆5:30pm前入座就有買一送一🔆5:30pm前入座就有買一送一重要嘅事情就要講多幾次!我哋初頭唔知,入到去嘅時候嚇咗一嚇🤣而家啲放題店真係好多優惠😆😆😆湯底🍲•骨膠原豬骨湯唔知有冇人同我老公一樣通常個湯底上咗之後滾起我哋唔會即刻落嘢,先會飲一啖湯🤣,老公今次讚口不絕話好濃郁👍🏻肉類🥩•澳洲M5和牛套餐肉嚟講都算唔錯😌呢一度有好多唔同嘅肉類可以俾大家選擇,只不過今次見佢又買一送一所以就特登叫呢個套餐🤣為返每個人平咗勁多🫣,啲肉都好好食好香,每一碟嘅質素都差唔多唔會話一碟好一碟唔好。小食🍤小食都有好多款唔同嘅種類,除咗有刺身之外仲有冷盤同串燒☺️🧐題外話:呢度嘅雪糕好多款式,好多都係來自韓國🇰🇷,正呀!

湯底🍲•骨膠原豬骨湯

肉類🥩•澳洲M5和牛套餐

小食🍤
小食都有好多款唔同嘅種類,除咗有刺身之外仲有冷盤同串燒☺️

🧐題外話:呢度嘅雪糕好多款式,好多都係來自韓國🇰🇷,正呀!

2024-06-23 824 瀏覽
今日嚟呢度打過邊爐hea下, 估唔到滿滿驚喜, 首先有好多炸物, 尤其是我最鍾意嘅炸茄子, 熱辣辣,然後又有唔同壽司, 仲有唔同款式嘅丸類, 粒粒爆漿, 最估唔到嘅係呢道嘅一種新口味可樂, 原來係櫻桃味, 酸酸甜甜好好飲呀

只可以講食一次係罰自己亂選餐廳,罰自己亂揀之後,$350 唔知食左D咩,湯底好淡好似水加小小味,服務除了一位大叔還好,其他沒有服務可言,今次體驗告訴自己沒有下次,
2024-06-21 664 瀏覽
日式打邊爐放題點可以少得八幡屋涮涮鍋,呢度確係好食👍🏻先講環境,舒適又溫馨,坐得舒服,等大家可以愉快用餐😊再黎食物多樣化,單係湯底已經好多款,豬骨湯、麻辣湯、蕃茄湯、壽喜燒等,滿足大家不同口味既需求🥰去到menu,又係要大讚,食材新鮮就一定仲要勁多款式,有齊各種肉類、海鮮、蔬菜、丸等,真係食到飽一飽! 而且和牛任食,真係食多幾碟都翻本😈如果打邊爐唔夠既話,仲有埋刺身壽司,仲要好高質,完美滿足我呢個刺身壽司控呀!!!!
日式打邊爐放題點可以少得八幡屋涮涮鍋,呢度確係好食👍🏻

先講環境,舒適又溫馨,坐得舒服,等大家可以愉快用餐😊

2024-06-20
2024-06-19 564 瀏覽
🐰同朋友揀左C3套餐$438位需加一服務費主打食澳洲M5和牛仲有牛肩胛、美國進口牛肉、豚腩片、黑豚肉。牛牛切得夠晒薄片,甘就容易涮下涮下,色澤靚靚又雪花分佈均勻,食落口滿滿和牛油脂。刺身都有得任食架,重點叫幾多黎幾多非常抵贊,再加上全部都大大件又厚切好正。另外仲有天婦羅呀炸物等等既小食食呀~而且飲品種類都幾多下,點都有款適合你飲既,哈哈~環境裝修偏日式又坐得舒服上菜快喎,地點係正旺角,係幾好既打邊爐就腳位。