2020-01-16
都開咗一排啦呢間石燒牛扒店,終於有時間黎試試!收埋咗係東滙坊入面,唔係街坊都好難知道有間咁既野係到!-呢到細細地 剛黎到既時候唔算多人雖然佢會有部機比你自助落order 不過其實都有個職員係旁邊幫你~-好多調味!我最中宜生蒜 玫瑰鹽同黃色個醬!-我同男朋友分別叫咗200g既招牌牛扒同西冷!好快送到上黎!因為太高溫 佢地會有張廚房紙拮住 驚d油會彈到你 而我想讚既係當我拎開張紙既時候 以為d油彈咗落件衫到望咗一眼 店員就即刻拎咗條即棄圍裙比我!勁貼心!-【200g西冷】上到枱既時候覺得都幾大舊 一切開 入面係兩三成熟倒 慢慢切就可以慢d熟 牛味幾重 唔會un 有少少肥膏邊 好香啊~好食!-【200g招牌牛扒】如果想快d熟既話可以好似我男朋友咁一次過切好晒 咁樣就可以好快享用到牛扒~呢到有好多款唔同既調味比你簡 我男朋友好似整得勁好味咁 而事實上招牌牛扒都幾unexpected 地好味!係肉味更重 而且瘦得黎唔un 就算78成熟都ok!唔錯!-教學!-呢到係任食白飯沙律同湯 沙律新鮮 個湯值得一讚 係好清既肉湯 見到佢煲入面幾足料 肉湯清得黎好夠味!正!-總結 會再返去食!性價比高!唔錯!
呢到細細地 剛黎到既時候唔算多人
好多調味!
我最中宜生蒜 玫瑰鹽同黃色個醬!
【200g西冷】
【200g招牌牛扒】
教學!
總結 會再返去食!性價比高!唔錯!