2010-02-28
這次已經係第3次食依間啦.,,1st Time係覺得樓上鋪D野食會好食D(DINNER\)2nd Time係上星期諗住搵間食店Hea 2hrs(LUNCH)3rd TIME(Today)..同2nd Time 個原因一樣本來補完之前個科..都跟住個科有成2hrs諗住可以找個地方一路食野一路做野,,之後就上了去食28蚊一個Set lunch 有湯有野飲..算抵嫁啦=V='今次食左個豬扒配腸仔天使麵...湯係羅宋湯對於湯黎講,,辣左小小../_\因為一路計時做緊份paper..所以碟天使麵放了成20MINs先食但係一D都唔凍同硬,,小小暖,,幾好味的要了杯華田食物是不錯的由12:30pm坐到2:00pm..成個半中..間鋪可能係樓上鋪所以無乜人-_____-..D 服務ok好的..佢地又唔趕我走,,見我做緊野將D食物放前D-V-之後仲同我搭傘,,,依間店係可以一路做野一路食野,,仲要可以慢慢HEA的店@V@所以現嫁D時期2如果唔上唔落的話都會去依間野HEA...P.SLUNCH是抵過Dinner的-V-可能是我窮的關系吧,,,,=/\=
本來補完之前個科..都跟住個科有成2hrs
諗住可以找個地方一路食野一路做野,,之後就上了去食
今次食左個豬扒配腸仔天使麵...湯係羅宋湯
對於湯黎講,,辣左小小../_\
但係一D都唔凍同硬,,小小暖,,幾好味的
要了杯華田
食物是不錯的
之後仲同我搭傘,,,
所以現嫁D時期2如果唔上唔落的話都會去依間野HEA...
P.SLUNCH是抵過Dinner的-V-
可能是我窮的關系吧,,,,=/\=