2021-12-29
平時我好少寫劣評 今次忍唔住要俾個劣評呢間咁既到會!食物味道:🚁🚁🚁🚁🚁💥整體嚟講味道好普通 一般茶記水準但收我西餐價錢🙂我以下逐一點評卡邦尼意粉 🚁🚁🚁🚁普通茶記忌廉汁煙肉意大利粉 啲汁仲要又多又水 我食緊啲乜🙂黑松露火腿長通粉🚁🚁🚁🚁🚁💥呢個係稍微杰身左少少既多汁忌廉汁火腿絲長通粉 個粉既質地好過意大利粉 但味道差過上面果個 唔知點解 我哋就算肚餓都食唔落🙂菠蘿梳打豬仔骨🚁🚁🚁普通bbq醬豬仔骨 無乜肉 但味道都叫正常🥲蝦多士🚁🚁雖然好細件份量又少蝦肉又好少仲要淋哂但全場最好食係佢🥲花生炸雞鎚🚁🚁雖然個雞鎚好細件又乾仲要淋哂 但佢係第二好食🥲多重奏肉腸🚁🚁🚁🚁🚁💥🙂望到D左出聲 烚香腸? 你無野呀嘛?仲要得果幾條腸 大佬你揾火槍辣燶少少我都無咁嬲呀西班牙火腿凱撒沙律🚁🚁🚁🚁🚁💥🙂你唔係以為生菜加幾片火腿配埋個一Pat 仔沙律醬就叫凱撒沙律呀嘛?大佬依家芝士粉同麵包粒好貴咩?唯一可以讚就係生菜夠乾身又新鮮囉….朱古力布朗尼🚁🚁Um…其實佢完全唔係布朗尼 佢只係普通朱古力蛋糕 味道唔伏就算🥲份量::🚁🚁🚁🚁🚁💥👎🏻呢個係聖誕6至8人套餐 但個份量完全唔會夠8人食 頂盡5人!食材保溫:
食物味道:🚁🚁🚁🚁🚁💥
份量::🚁🚁🚁🚁🚁💥
食材保溫:🚁🚁🚁🚁
👎🏻早左成半個鐘先送到 送到嚟仲要唔係熱既係暖既
價錢:🚁🚁🚁🚁🚁💥
5人份量既6至8人套餐收我$1104 唔夠飽到我哋要另外叫外賣pizza填肚!伏到爆!
🙂做生意賺到咁搞到我都想做下 以上啲野成本咁低真係賺到笑