2013-04-19
未試過咁嬲阿!所以特登開個acc寫評!因為在金鐘反工,以前成日食北海道牧場,覺得好味過澳牛。見到團購25蚊張,抵到爛咁,一口氣買左8張。點知中伏了。不說食物質素差左,以前啲蛋系好滑好黃。覺得好味過佐敦間澳牛。可能有團購關係,啲蛋質素差左勁多。好普通。如果唔系圑購,完全唔值呢個價!我買左蕃茄炒蛋叉燒飯,飲凍華田。counter d姐姐態度都ok 叫我可以拎杯野飲揾個位坐,一間再送野食來。因為都來左北海道幾次,我知啲a姐送野食利個時會拎走埋我個盤,成日都拎走埋我啲叉,紙巾=___=咁個a姐拎個叉燒飯來時我都好醒咁拎走哂我啲叉同紙巾。不說個叉燒飯la 茶餐廳一定好味過佢。。因為我食野好慢,加上一個人食飯時喜歡玩電話。而我lunch時間成日都會忘記帶紙巾的。個a姐無lala 同我收左我張紙巾。收左都算la 我好聲好氣跟她說:唔該,你好似收左我張紙巾,可唔可以拎過張俾我?她就無lala勁惡說:我邊到有收你張紙巾a?跟住就走去繼續執盤。當她行埋來時我再問:唔該,可唔可以拎張紙巾來?然後她又說「我幾時有收過你張紙巾?」火都利,「咁唔該你拎張紙巾來可惜嗎?」「要拎咪自己行出去拎囉」哇。。咩態度。之前食
咁個a姐拎個叉燒飯來時我都好醒咁拎走哂我啲叉同紙巾。
不說個叉燒飯la 茶餐廳一定好味過佢。。
因為我食野好慢,加上一個人食飯時喜歡玩電話。
而我lunch時間成日都會忘記帶紙巾的。
個a姐無lala 同我收左我張紙巾。
她就無lala勁惡說:我邊到有收你張紙巾a?
跟住就走去繼續執盤。
當她行埋來時我再問:唔該,可唔可以拎張紙巾來?
然後她又說「我幾時有收過你張紙巾?」
火都利,「咁唔該你拎張紙巾來可惜嗎?」
「要拎咪自己行出去拎囉」
哇。。咩態度。之前食過野啲a姐成日收我啲餐具都算la 我只系叫你拎張紙巾都咁既態度?
我去M記買野食啲服務態度都好過個a姐10倍。
最後我自己去拎紙巾,加同個職員說叫她留意下個a姐既態度,極度差!
我唔去拎系因為我又拎住銀包同電話 廢是行出來,我雖然系團購,但依家要咁既態度?
唉,好後悔買左咁多張,食物又差左咁多,仲有5張!
用完後一定不會再光顧