2007-10-14
本來想去金田, 但親友死都要入呢間入到去- 有2 個問題: 1, 嘩,咁細間既, 一d都唔日式既餐廳第2 ,d小姐好細個我諗得16 ,7 歲仲要金晒頭髮又唔紮起d頭髮好喇點野食:::: 三文魚sushi 2件, 軟殼crab 卷(6件),海膽八爪魚手卷,刺身(三文魚x 吞拿魚)首先黎既就係刺身...吞拿魚好難食第一次食咁難食既魚三文魚冇三文魚既鮮味得雪櫃味>.<之後黎左個海膽八爪魚手卷, 呢個就唔錯但塊紫菜食到我咀都歪埋, 三文魚sushi 呢個八吋長,但d三文魚冇乜味, 仲有d壽司飯超級酸唔知做咩事,食到我想嘔最後軟殼crab 卷得d crab子鋪面好食, 入面果舊飯好酸真係唔係幾好食同埋咁既價錢我唔洗食得咁差ps :::: waiter 小姐唔該你紮返好d hair , 你幫我"針"水果陣我俾你d頭髮吹到我塊面, 我唔係男人唔好呢味呀
入到去-
仲要金晒頭髮又唔紮起d頭髮