2018-10-07 169 瀏覽
4個人蛋散好耐冇聚埋一起玩, 其實好難同埋會齊人囉, 不過無損我地的心情去元朗大棠輕鬆玩。玩之前一定要去醫肚,近近地就去左千賀水產元朗店食啦…元朗有好多地舖店, 而且泊車方便點。在九龍區泊車及搵食店就需要點耐性了。 時不而遲,  講下美食先啦.......先來介紹下即叩即整新鮮壽司, 都幾新鮮, 最喜歡個凡立貝, 曼魚真的好好食, 大細適中, 剛剛放入口。食下魚生, 食下芝址士西蘭花, 調下口味, 都唔錯。 海鮮、魚生拼盤: 扇具、 八爪魚、聖子、花甲, 真的真的新鮮, 一定要落柯打食左先反而, D蝦有些唔係好新鮮, 有些已經浸泡水太耐了很喜歡個食物BAR個巨峰雪糕球及啫哩糖; 甜品就好大眾化, 各有各特色。  店員都好禮貌, 只是快到下場時段, 他們有點心急; 不過唔緊要的, 將心俾心, 大家都明白。 相片太多, 就整左個短片分享一下。

。

食下魚生, 食下芝址士西蘭花, 調下口味, 都唔錯。

反而, D蝦有些唔係好新鮮, 有些已經浸泡水太耐了

相片太多, 就整左個短片分享一下。
2018-09-08
2 分鐘 (堂食)
紀念日
  • 巨峰雪糕球
2018-10-06 146 瀏覽
相約了朋友在元朗吃放題,決定試試千賀水產我們星期六下午1點多來到,發現原來12點已經可以食,可以食到3點半一坐下,店員已經拎了一份磯燒海鮮,當中有蝦、扇貝、海蜆、青口等等。店員都十分好,還幫我們燒海鮮海鮮十分新鮮,爽口彈牙我們還點了一份海老天婦羅。天婦羅炸得不厚,蝦的size也很足我們還點了芝麻雞翼和榴連炸彈 芝麻雞翼味道濃郁。不得不讚榴連炸彈,十分足料,榴連味濃郁我忍不住再encore我們又點了蒜香一口牛。牛煮得剛剛好,加上蒜香十分滋味我們又點了芝士焗蠔。芝士十分足料,但也保留到蠔味。我也忍不住encore了我們又點了豆腐牛肉鍋,當中有肥牛、豆腐、菜等等。還有燒菠蘿及栗米,吃完燒物及炸物再吃點生果及蔬菜,感覺健康些飲品和雪糕櫃都可以任拎還有一個甜品櫃,甜品多款得花多眼亂下次一定12點到,吃到3點半這間放題性價比十分高
相約了朋友在元朗吃放題,決定試試千賀水產

海鮮十分新鮮,爽口彈牙

我們還點了芝麻雞翼和榴連炸彈
芝麻雞翼味道濃郁。不得不讚榴連炸彈,十分足料,榴連味濃郁
我忍不住再encore

我們又點了蒜香一口牛。牛煮得剛剛好,加上蒜香十分滋味

我們又點了豆腐牛肉鍋,當中有肥牛、豆腐、菜等等。

飲品和雪糕櫃都可以任拎
還有一個甜品櫃,甜品多款得花多眼亂

下次一定12點到,吃到3點半
這間放題性價比十分高
2018-10-05 140 瀏覽
海鮮🐟🦐🦀仲要係磯燒😍😍就係呢間千賀水產嗱~仲有好多嘢食係任叫任食~淨係得時令海鮮係要加錢㗎咋~Somersby 任飲唔嬲😙叫左燒菠蘿🍍燒完職員仲走過黎幫你剪埋皮咁細❤去邊度搵主角嚟嗱😚呢盆嘢真係值回票價👍注意呢個係二人份量~ 樣樣都好新鮮~ 因為係即叫即整,所以呢盆野係需要等㗎~千賀焗黃金蠔~ 好好味一啲都唔腥~ 鍾意食海鮮嘅呢度真係啱曬👍食飽海鮮再黎一個豆腐牛肉鍋~ 暖笠笠~食完再戰甜品😈拎甜品之前,俾我發現有呢個糖果屋~ 拿拿臨夾返袋先😏 真係又食又拎呀🤣
海鮮🐟🦐🦀仲要係磯燒😍😍

就係呢間千賀水產嗱~

仲有好多嘢食係任叫任食~淨係得時令海鮮係要加錢㗎咋~

Somersby 任飲唔嬲😙

叫左燒菠蘿🍍燒完職員仲走過黎幫你剪埋皮咁細❤去邊度搵

食飽海鮮再黎一個豆腐牛肉鍋~ 暖笠笠~食完再戰甜品😈

2018-10-01 166 瀏覽
亞女生日當然要食好啲,未試過磯燒放題,於是就去試吓磯燒海鮮拼盤每枱視乎人數會送上磯燒海鮮拼盤一盆,包括有鮑魚,貴妃蚌,海蝦,半殼青口,珍寶帶子和海螺,如果唔夠還可以免費再點海蜆,珍珠半殼扇貝和迷你魷魚筒等,海鮮食得出新鮮而且鮮甜彈牙。服務員招呼很體貼週到,會主動幫我哋翻食物,講解怎樣燒和燒至怎樣熟就可以吃。刺身刺身類有十款選擇,我哋叫咗三文魚,油甘魚,大甜蝦,馬刀貝,鮮帶子,最特別嘅喺佢有榮螺片刺身,螺肉冧滑鮮甜唔韌,其他刺身都非常新鮮爽口彈牙網燒牛扒牛扒燒得帶點焦香味但仍保留肉汁,肉質嫩滑又無渣季節限定點了芝麻雞翼及榴槤炸彈,雞翼炸得外脆內嫩,榴槤炸彈內的榴槤肉非常香甜值得一試千賀焗黃金蠔芝士惹味,蠔肉肥美鮮甜揚物點了日式吉列炸蠔,日式紫芋丸,日式炸餃子及一口芝士,芝士好香,入口滿佈濃濃的芝士味,芝士控必試磯燒溫室菠蘿多謝服務員的提點,原來菠蘿喺會越燒越甜的壽司最特別嘅喺有火炙蒜蓉三文魚壽司及黑松露帶子壽司,一上枱已經聞到蒜香味,蒜蓉和三文魚非常夾,松露嘅獨特香味配帶子嘅鮮甜一絕,非試不可蒜香一口牛牛肉入口即化,蒜粒香脆,洋蔥盡嗦醬汁,非常惹味
亞女生日當然要食好啲,未試過磯燒放題,於是就去試吓
磯燒海鮮拼盤

網燒牛扒

牛扒燒得帶點焦香味但仍保留肉汁,肉質嫩滑又無渣

季節限定

千賀焗黃金蠔

芝士惹味,蠔肉肥美鮮甜

揚物

磯燒溫室菠蘿

多謝服務員的提點,原來菠蘿喺會越燒越甜的

蒜香一口牛

牛肉入口即化,蒜粒香脆,洋蔥盡嗦醬汁,非常惹味
2018-09-26
生日
2018-09-30 153 瀏覽
今晚黎到元朗覓食,見到一間千賀水產的放題,見環境大,人唔太多,所以入去試試。坐底店員主動介紹返點餐紙,飲料區、沙律區等,之後會先上一盤磯燒海鮮,非常豐富,有貴妃蚌、蝦、帶子、鮑魚、蜆,蝦子很生猛,在竹簽上仲一直跳躍著!平時燒野食最驚就係燒不熟,這裡最貼心係有店員會幫你燒、幫你剪同分配燒烤食物,好細心又令我食得好開心。我地仲點左燒菠蘿,又甜又多汁,同燒魷魚,爽口~刺身的選擇都好多,數量足,唔會雪到好冰,都好新鮮。芝士焗蠔焗完之後係金黃色,每隻都漲卜卜,芝士味香,要encore ~串燒雞軟骨很香口,加上調味料在上面,很好味!食左店推薦的蟹皇海膽粥,在爐端燒上大概15 分鐘,夠哂熱騰騰,粥夠綿,每啖都有濃郁的蟹膏味,正!最後,各式各樣的甜品以供選擇,吃得很飽呢
刺身的選擇都好多,數量足,唔會雪到好冰,都好新鮮。
串燒雞軟骨很香口,加上調味料在上面,很好味!

最後,各式各樣的甜品以供選擇,吃得很飽呢
2018-09-27
  • 刺身
  • 蟹皇海膽粥
2018-09-30 98 瀏覽
偶然於openrice看到的食店,看了食評後感覺很不錯,因為本人向來鐘情貝類,蝦類海產。而且這家是磯燒!又是放題,價錢又合理,當然要試一試啦~吃了這次後還想再吃,但甜品方面不是太高質素,吃了幾樣都很一般,而且焦糖布甸也太甜了
,當然要試一試啦~
2018-09-29 381 瀏覽
元朗放題選擇唔算好多仲要有埋磯燒真係冇乜幾間餐廳環境整潔寬敞每枱磯燒爐端上面設有抽油煙機所以唔怕成身油煙味自助區域設有沙律吧而且有得夾糖仲可以帶走好開心飲品方面選擇都算幾多而且居然提供蘋果果酒好正磯燒海鮮(貴妃蚌/鮑魚/珍寶帶子/半殻青口/海螺/海蝦)每枱按照人頭數目奉送大盆磯燒海鮮其中包括星級時令海鮮;點餐紙上寫有處理方法同埋燒煮時間而且侍應都會主動過黎幫手唔怕手忙腳亂啱哂懶惰嘅人;枱面仲有清酒用黎癖腥刺身刺身款式共有十種都算幾多選擇而且質素唔錯;三文魚同埋油甘魚油脂甘香;大甜蝦同埋鮮帶子味道鮮甜;馬刀貝同埋榮螺片口感爽脆壽司除左北寄貝同埋蒲燒鰻魚等等較常見嘅壽司款式仲有較特別嘅劍魚腩壽;劍魚白肉味道清淡但係鮮甜揚物日式吉列炸蠔漿粉唔會好厚食落落唔膩;日式炸餃子皮薄而且肉餡肉汁豐富;日式紫芋丸外脆內餡軟糯帶有芋香;一口芝士咬開芝士流心味道濃郁咸香一品料理蒜香一口牛瘋狂加點;牛肉軟腍肉汁香濃加上洋蔥香甜炸蒜味道突出好食季節限定芝麻雞翼外皮香脆而且肉質嫩滑肉汁豐富;仲有檔槤炸彈啱哂榴槤愛好者千賀料理千賀焗黃金蠔蠔肉飽滿唔腥;表面撒上芝士焗至金黃好邪惡甜品甜品除左雪條仲有好多手工製嘅甜品都
元朗放題選擇唔算好多仲要有埋磯燒真係冇乜幾間

自助區域設有沙律吧而且有得夾糖仲可以帶走好開心

飲品方面選擇都算幾多而且居然提供蘋果果酒好正

磯燒海鮮(貴妃蚌/鮑魚/珍寶帶子/半殻青口/海螺/海蝦)

揚物

甜品

甜品除左雪條仲有好多手工製嘅甜品都算幾有誠意
2018-09-26
  • 蒜香一口牛
這間位於元朗,地方不小的日式放題店推出的「磯燒日式放題」,可以用一個字來形容----「抵」。要是用兩個字的話,就可以是「好抵」或「抵食」。三個字呢?就當然是「好抵食」了。 為甚麼我會這樣說?當然是有理由的,這兒的午市放題,實在十分,非常,很抵食。最簡單的「2小時午市放題」,一品料理、天婦羅、壽司任吃,雖然升級自助飲品、甜品要另外加多 $15,一星期7天成人價都只是 $78,小童價更只需 $68,都算十分抵食。而升級版的「午市刺身和食放題」,同樣是 2小時任飲任食,就連刺身、揚物、天婦羅、燒物串燒、千賀料理、迷你鐵板和自助沙律都有,而且自助區的飲品甜品都是任飲任食的,一星期7天成人價都只是 $138,小童就 $118,更是十分抵食。不過這次我吃的,則是終極版的「午市磯燒星級放題」(星期一至星期日,成人價 $158,小童價 $138),當中除了所有之前提過的食物外,還有任吃放題中少見的磯燒海鮮,而且可任點任吃 3.5小時。在任點任吃放題中可吃到磯燒海鮮,可真是令人眼睛為之發亮。雖然三款豐儉由人的午市放題在星期六、日或公眾假期都要加 $10才有得吃,不過始終是假日,這安排也無可厚非。 先來
先來點小吃,店子特別開闢了一角地方,擺放多款餐前小食,旁邊還有一個名為「甜蜜蜜糖果屋」的角落,可讓顧客拿取喜歡的糖果,放置在一個小膠袋中堂食或拿走呢!
眾所周知,海鮮最緊要新鮮,而日式磯燒正是最能保持海鮮新鮮度的烹調手法之一,看著侍應生在自己面前把各款海鮮、蝦呀,蟹呀,鮑魚呀,帶子呀逐一弄熟,香氣慢慢傳來,那感覺就像在吃爐端燒般,實在吸引。

這「午市磯燒星級放題」雖然只包括海蝦、珍珠半殼扇貝、海蜆和半殼青口,不算頂級豪華,卻可以任點任吃,即使星級時令海鮮,好像鮑魚、珍寶帶子、象拔蚌、貴妃蚌與蟶子等都需要另外點選,仍然抵食。
先後點了兩次刺身,當中包括三文魚、油甘魚、大甜蝦、八爪魚、鮮帶子、馬刀貝、鮑片和榮螺片,全部都頗新鮮。
揚物方面,點了「芝士年糕」和「一口芝士」,前者外脆內軟,味道鹹香,後者滿口都是芝士的味道,我很喜歡,兩者都很不錯。
天婦羅有四款,我只吃了三款----「海老天婦羅」、「蕃薯天婦羅」和「南瓜天婦羅」,水準都過得去。
燒物方面,「燒牛舌」水準一般,中規中矩,「鹽燒鯖魚」就燒得不錯,油分豐盈,吃得人滿口油香。
一品料理方面,「蒜香一口牛」份量頗多,肉質也嫩;「日式蟹皇翅」不過不失,無甚特別,可以不點。
蟹皇海膽粥」雖吃不出多少蟹皇和海膽的味道,味道還是不錯的。

溫室菠蘿」我就最喜歡了,清甜多汁,正!

最後,我還吃了這兒的韓國「椰子雪條」,太太也和我一起分甘同味,吃了久違了的水果味 「孖條」呢!
午餐
  • 3.5小時任食午市磯燒星級放題
2018-09-23 186 瀏覽
座落元朗大坑渠側嘅日式水產店,全店佈置擺設,都尤如置身日本水產店一樣~選擇種類繁多~入座有一碟精選海鮮盤附送,職員叫我哋唔好點海鮮住,食完第一碟再點~燒海鮮特別香甜... 第一碟有鮑魚、帶子、象拔蚌、北寄貝、蜆、活跳鮮蝦... 再點又有原隻魷魚筒、虎蝦... 海鮮款式豐富~食飽海鮮,其他燒物、天富羅,都陸續上枱,任點任食,超值~除咗海鮮,燒菠蘿同金菇菜係我至愛,菠蘿新鮮,酸酸甜甜至醒胃~另一亮點,就係平時超市買都勁貴嘅Apple cider,響呢度任飲~仲有蟹黃泡飯,唔驚唔夠飽~平時日本餐廳逐碟計嘅,中華沙律同芝麻八爪魚🐙又係任食~見到牛奶公司雪糕杯,同埋Candy corner,兒時感覺返晒嚟,太幸福喇~

選擇種類繁多~

食飽海鮮,其他燒物、天富羅,都陸續上枱,任點任食,超值~
仲有蟹黃泡飯,唔驚唔夠飽~
平時日本餐廳逐碟計嘅,中華沙律同芝麻八爪魚🐙又係任食~
2018-09-23 113 瀏覽
享受下日式菜,係 元朗千賀水產 好岀名,一於就去試下。價錢合理可以應付,同朋友很久沒有見面所以大家聚吓分享近況。首先試咗個三文魚刺身,肉厚鮮豔 脂肪均勻,富有光澤,又有普通 鮮蝦 刺生,對我這喜愛三文魚的,真係一試難忘。整多碟 磯燒鰻魚壽司, 味道鮮味的三文魚壽司, 和 蟹柳 壽司。雖然朋友 喜歡食三文魚壽司,但我們也有叫天婦羅和炸物 ,是大大件, 外皮 脆卜卜,非常 脆口, 朋友 都算 滿意。之後朋友又再 來碟 ,磯燒扇貝, 磯燒海蝦等等。暖烘烘的,配上醬汁 正!還有一碟機燒菠蘿 , 譏笑菠蘿後 ,鮮香多汁,雖然表面看似 帶點燶,但經燒烤過仍然鎖住甜汁, 燒幾分鐘 也可以的。飲品方面 ,有果汁,汽水,任飲。 也有 各色 甜品,糕點任食。 食完記得 鉗返包糖果 拎走。 認真超值!
享受下日式菜,係 元朗千賀水產 好岀名,一於就去試下。
價錢合理可以應付,同朋友很久沒有見面所以大家聚吓分享近況。

之後朋友又再 來碟 ,磯燒扇貝, 磯燒海蝦等等。
暖烘烘的,配上醬汁 正!
2018-09-15
午餐
2018-09-17 176 瀏覽
最近 約咗朋友 入元朗逛街, 行經 元朗西裕街 ,達輝徑 ,看見有間'千賀水產 '食肆。 我和朋友都喜歡新嘢, 今次嚟到呢度 又適逢肚餓時間 , 梗係要 食咗先算。餐廳內環境闊落, 地方乾淨企理, 牆身也有特別佈置, 感覺優雅。餐枱上放置咗 餐紙任選, 有炸物 ,天婦來, 壽司 ,刺身, 一品料理等等。我們先order咗 壽司, 巧手壽司款式有 多種選擇, 很快便送到 ,效率非常高。還有幾燒海產 ,有海蝦, 和大隻的扇貝, 有手板咁大,的燒菠蘿, 磯燒完之後 ,熱辣辣味道香濃鲜甜又多汁。還有自家 醃製 的 一口牛, 牛肉不韌 ,味道惹。其中炸物的 榴槤球 ,個人特別喜愛。 榴槤球真係有乒乓波咁大粒 。炸到金黃色 ,外皮脆卜卜 ,咬一口榴蓮蓉便湧出來, 食完仲可以追加。天婦來有茄子, 天婦來蟹柳 ,和天婦來海蝦, 都是朋友喜愛 必選的 食物, 當然唔可以錯過。 還有 甜品 , 清涼的 啫喱, 木糠movie ,美點 ,雪糕,雪條, 任選 任食。飲品、也有 汽水,果汁 任飲。 這間放題 食肆 ,食物 選擇 相當豐富, 我和朋友都食到捧腹離開。😋
餐枱上放置咗 餐紙任選, 有炸物 ,天婦來, 壽司刺身, 一品料理等等。

磯燒完之後 ,熱辣辣味道香濃鲜甜又多汁。
還有自家 醃製 的 一口牛, 牛肉不韌 ,味道惹。

天婦來有茄子, 天婦來蟹柳 ,和天婦來海蝦,

都是朋友喜愛 必選的 食物, 當然唔可以錯過。

還有 甜品 , 清涼的 啫喱,

木糠movie ,美點 ,雪糕,雪條, 任選 任食。

2018-09-15
下午茶
2018-09-16 119 瀏覽
同女朋友慶祝生日順便去下白泥影相,咁經過搭小巴嘅附近就發現到有呢間午市都幾抵食嘅放題,而且仲有得磯燒海產。午市都唔使點等位就可以入去而且枱面都幾整潔。一開始就梗係放咗海產落去食。帆立貝都幾新鮮而且燒完都唔會太乾,反而會增加左少少燒嘅風味,而其他帶子同埋貝殼類嘅海鮮都清潔得唔錯肉質都幾鮮甜。燒完海產當然唔少得蔬菜,例如牛油粟米以及牛油香菌,上枱個時已經幫你調配好牛油同埋蒜嘅比例,建議大家真係跟足佢嘅步驟燒3分鐘就可以上枱咁就唔會太乾。放題方面當然唔少得刺身三文魚都切得幾厚,所以都幾好咬口,唔會太薄。甜蝦嘅肉質都幾鮮甜,而且肉質都幾結實唔會爛蓉蓉,同埋夠凍所以都幾新鮮可以食多幾隻。值得一提嘅係炸物方面嘅食物全部都係新鮮即炸。例如天婦羅上枱嗰時都仲熱辣辣會要小心辣口。而且天婦羅嘅炸粉又真係幾薄,所以食多幾舊都唔會佔你個肚太多位置。一口芝士真係可以食幾多件都得因為細細件,二來入面因為即炸所以芝士係流心嘅。另外大家當然唔可以錯過芝士焗蠔,一來調味絕對唔差,二來好似真係幾先甜,海水味唔會太多而肉質唔錯。最後大家食完之後仲可以出去夾糖而且仲可以帶走每人限定一包。總括依然食物的種類都幾多而且質素唔差,

最後大家食完之後仲可以出去夾糖而且仲可以帶走每人限定一包。

總括依然食物的種類都幾多而且質素唔差,店員服務態度都幾好因為會提你燒海產或者其他食物嘅進度同埋落單速度都幾快。

2018-08-18
生日
2018-09-13 404 瀏覽
聽住係元朗嘅同事介紹,佢屋企附近有磯燒海鮮放題。放題就食得多,磯燒海鮮放題就真係第一次聽,所以放工就同男友專程嚟食一食,為忙碌工作後身驅叉一叉電。由店員安排入坐後,第一時間當然拎起餐紙點菜。不過正當我寫緊餐紙其間,店員就送上一盤海鮮拼盤。海鮮拼盤 - 有象拔蚌、海蝦、鮑魚、珍寶帶子、貴妃蚌同墨魚仔。點食物紙會寫出每種海鮮燒既時間,建議可自由加入清酒燒海鮮。海鮮都幾新鮮,海蝦非常生猛,上枱時仲不斷郁。個人覺得珍寶帶子同貴妃蚌好食,夠大粒又夠鮮~象拔蚌好大隻~加入少量清酒燒後更好味。星級時令海鮮送一次,其餘海鮮有分免費再點或加錢添加。除燒海鮮外,燒蔬菜亦十分惹味~刺身拼盤 – 帶子,甜蝦,三文魚等刺身都鮮甜美味。壽司 – 賣相不差,而我最鍾意食入面嘅火炙皇帝蟹棒壽司。燒物點左雞軟骨串、燒牛舌等等。炸物 – 有一口芝士、榴槤炸彈、日式紫芋丸 ,熱辣辣又脆口。蟹皇海膽粥 – 店員會幫忙放上爐燒,而海膽份量好多,食落都幾惹味。飲品櫃 – 有別於一般放題,店來有提供Apple Cider任飲。門口旁提供既甜品櫃~隔望仲有個Candy Corner俾每枱客夾一袋。再過就係雪榚櫃,有韓國牌子雪條、雀巢
聽住係元朗嘅同事介紹,佢屋企附近有磯燒海鮮放題
放題就食得多,磯燒海鮮放題就真係第一次聽,
所以放工就同男友專程嚟食一食,為忙碌工作後身驅叉一叉電。
由店員安排入坐後,第一時間當然拎起餐紙點菜。
不過正當我寫緊餐紙其間,店員就送上一盤海鮮拼盤。
星級時令海鮮拼盤
點食物紙會寫出每種海鮮燒既時間,建議可自由加入清酒燒海鮮。
珍寶帶子
象拔蚌
象拔蚌好大隻~加入少量清酒燒後更好味。
星級時令海鮮送一次,其餘海鮮有分免費再點或加錢添加。
除燒海鮮外,燒蔬菜亦十分惹味~
刺身
刺身拼盤 – 帶子,甜蝦,三文魚等刺身都鮮甜美味。
壽司
壽司 – 賣相不差,而我最鍾意食入面嘅火炙皇帝蟹棒壽司
燒物點左雞軟骨串、燒牛舌等等。
蟹皇海膽粥

門口旁提供既甜品櫃~
隔望仲有個Candy Corner俾每枱客夾一袋。
再過就係雪榚櫃,有韓國牌子雪條、雀巢雪糕、吱吱冰。
呢個價錢可以有得任燒海鮮加放題已經好唔錯,cp值非常高
2018-09-05
星級時令海鮮拼盤
珍寶帶子
象拔蚌
蟹皇海膽粥
  • 海鮮拼盤
  • 千賀焗黃金蠔
2018-09-12 3130 瀏覽
闊別大概半年,我又返黎啦,沙律吧依舊有好多款,八爪魚、螺肉、粟米、蕃茄、芽菜、中華沙律,仲有好多壽司添我最鍾意既韓國雪條仲有椰子同芒果味揀添甜品區都有唔少甜品,士多啤梨奶凍、木瓜奶凍、豆腐花、啫喱、木糠布丁、泡芺等等仲新加左個糖果區,每位食客可以夾一包糖,小朋友實好鍾意呢d係出面自助吧拎既食物,連辣酒煮花螺都有炸物就實唔少得,叫左炸蝦、蟹柳、蕃薯、茄子,熱辣辣,仲好鬼脆,所以都encore左幾次仲有芝麻雞翼大家都要試呀,雞肉係好滑架壽司都好出色,我最欣賞就係蟹棒沙律,大大條,岩哂我口味今次有新野,九菜花係之前冇架,食落辣辣地,好惹味,仲有清酒煮蜆、牛柳粒等等芝士焗蠔焗完之後係金黃色,每隻都漲卜卜架磯燒又有新野,今次係芝士拉麵,燒完之黎d芝士粒融哂,夾埋d麵食真係食唔停口海鮮都仲係咁豐富,有貴妃蚌、蝦、帶子、魷魚、蜆餐廳侍應再忙都好,佢地都會好主動過黎幫我地燒架,仲成日叫我地小心辣親,實在太細心,抵讚
我最鍾意既韓國雪條仲有椰子同芒果味揀添
仲新加左個糖果區,每位食客可以夾一包糖,小朋友實好鍾意
呢d係出面自助吧拎既食物,連辣酒煮花螺都有

仲有芝麻雞翼大家都要試呀,雞肉係好滑架
壽司都好出色,我最欣賞就係蟹棒沙律
,大大條,岩哂我口味
芝士焗蠔焗完之後係金黃色,每隻都漲卜卜架
海鮮都仲係咁豐富,有貴妃蚌、蝦、帶子、魷魚、蜆
2018-09-08
2018-09-11 123 瀏覽
原來對上一次黎食,已經係冬天嘅事,今次再黎,依然都係每人有一份磯燒海鮮呢個係三人份量嘅磯燒海鮮盤今次亦好好咁有店員幫我地燒食完磯燒海鮮盤之後,可以免費再加呢張紙上嘅海鮮除左海鮮,仲有菠蘿可以比我燒芝士焗生蠔幾大隻,而且蠔並唔係用循環再用嘅蠔殼去整,而真係一隻隻新鮮嘅蠔黎小試一下各款炸物入面係流心架天婦羅亦一樣好食烏冬如果係用埋讚歧烏冬就更加好啦XO醬炒韮菜鮮魷日式蟹皇翅都幾足料自助美食吧有各款冷盤同少量壽司供應味道都唔錯架蟹粥食落蟹味都好重芝士公仔面最後當然唔少得甜品啦,細心D睇,櫃入面有好多隻MINIONS 架OREO木糠布甸今次新發現:每個客人都可以自己夾一包糖走,我個人幾鍾意又食又拎呢個IDEA,成本唔算好高但又可以心理上有更大嘅滿足感

呢個係三人份量嘅磯燒海鮮盤

今次亦好好咁有店員幫我地燒

食完磯燒海鮮盤之後,可以免費再加呢張紙上嘅海鮮

除左海鮮,仲有菠蘿可以比我燒

小試一下各款炸物

入面係流心架