2022-11-04 855 瀏覽
(呢篇係比大家嘅留言炸爆推出黎😂 雖然有正職在身未必即刻覆到大家留言 但我一得閒會覆返架 所以大家以後有興趣嘅舖頭即管留言話我知🤓).平時勁鍾意亂行街坊麵包舖尋寶 今次就路過發現長條麻糬波波咁得意 梗係即刻買來試試啦.⭐️朱古力麻薯QQ條 $5/條 $14/3條一條差唔多等於平時3粒長 價錢方面無得輸👌🏻整體黎講係正常麻糬波波味道👍🏻表面朱古力粒粒都幾多🤔即食表面有啲焗到偏硬 始終長條表面面積比 圓形多🤔反而夜晚放軟咗仲好食👍🏻勝在$5咁大舊 路過可以一試.同場加映見到好大個泡芙 但已經無肚試 下次路過再同大家試試.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_大埔 .#名都餅店 (大埔)地址:大埔靖遠街57號.⭐️評分:味道:3/5環境:-/5服務:-/5抵食:5/5 暫時搵唔到第間抵過佢.#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵食 #食好西 #相機食先 #香港美食 #大埔美食
⭐️朱古力麻薯QQ條 $5/條 $14/3條
同場加映見到好大個泡芙
但已經無肚試 下次路過再同大家試試
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_大埔
#名都餅店 (大埔)
地址:大埔靖遠街57號
⭐️評分:
味道:3/5
環境:-/5
服務:-/5
抵食:5/5 暫時搵唔到第間抵過佢

#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵食 #食好西 #相機食先 #香港美食 #大埔美食 #麵包 #朱古力 #泡芙 #大埔廣場 #大埔墟
2022-04-04 516 瀏覽
最近路過見到一間幾特別嘅麵包舖入面竟然有賣長條形嘅麻薯🤣由於極度鍾意食啲煙煙靭靭嘅嘢就決定買幾條翻屋企食🤭-口感🤤同平時啲麻薯波波一樣好煙靭不過可能因為唔係即刻食既關係咬落去係一咬就斷唔會好似平時要小小拉扯先咬得爛🤔想整返熱可以放入焗爐1-2分鐘麻薯既邊邊位會脆脆地口感更加豐富🤤🤤中意食麻薯波波可以試吓一次過食咁大條係另一份滿足感!😍-舖頭其餘既都係普通餅店會有既野特別小小既係見到個好高好多cream既泡芙😍不過今次就未有機會試~
最近路過見到一間幾特別嘅麵包舖

中意食麻薯波波可以試吓
一次過食咁大條係另一份滿足感!😍
舖頭其餘既都係普通餅店會有既野
特別小小既係見到個好高好多cream既泡芙😍
不過今次就未有機會試~