2024-12-11
最近我去咗位於屯門的咖吔,店鋪環境舒適,氣氛輕鬆,野食質素唔錯。斑斕咖吔多士 $32最鍾意食呢個多士,外脆內軟,配上香濃嘅咖吔醬,真係令人停唔到口。每一口都充滿咗咖吔獨特嘅風味,配合少少香草,完美!檳城街頭排骨山$63呢個排骨真係好正!酸酸甜甜香料味親濃郁,每一口都係滿滿嘅驚喜,好開胃排骨肉姣,搭送飯一流,簡直係絕配。炭燒豬頸肉喇沙$65豬頸肉燒得好香肉嫩,喇沙味濃米粉同麵吸收哂啲精華,呢款係濃味之選,仲有糖心蛋都好渣味。蟹肉炸饅頭 $78呢個菜式特別啲,吾係到到都有,饅頭脆口,碗好似碗仔翅既蟹肉醬,好特別好夾,真係好好味!海鹽雪糕椰汁珍多冰 +12 呢個甜品就係夏天必試!海鹽雪糕同椰汁嘅搭配,清新開胃,仲有珍多冰嘅口感,真係好正!馬來芒果汁配芒果雪糕 +$12最後,呢杯馬來芒果汁真心贊。濃郁嘅芒果香味,仲有雪糕冰涼嘅口感,完美嘅解暑飲品!整體嚟講,呢間咖吔真係值得一試,無論係食物質素定服務態度都非常好。如果你喺屯門,記得來試下!
斑斕咖吔多士 $32
檳城街頭排骨山$63